Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Értelmes, szép és kedves lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Értelmes, szép és kedves lány vagyok, hogyan lehetséges, hogy nem egy gazdag szexisten a párom?

Figyelt kérdés

Jelenleg egyetemre járok és dolgozom, hogy el tudjam tartani magam, mindemellett három nyelven beszélek/tanulok ( egyből van felső, a másik kettőből most gyúrok rá), mindemellett jelenleg felkérésre gazdasági tanulmányokat, illetve még modellkedem - és nagyon szegény anyagi háttérből jövök.

A párom egy átlagos kinézetű férfi, műszaki eladóként dolgozik és nincs még kocsija sem - miért őt választottam, ha bőven volt jelentkező a gazdag vállalkozósrácok közül is? ;)

Tudom, most azonnal érkeznek majd a válaszok, hogy ha értelmes lennék, ki sem írnám ezt a kérdést - talán igaz, de egyrészt nem bírok aludni, másrészt nehéz napom volt, és kikészítettek csúnya fiús kérdések :D

2013. nov. 10. 23:22
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
hát, azért őt választottad, mert szereted ?:D vagy tévedek?:D
2013. nov. 10. 23:24
 2/18 anonim ***** válasza:
74%

Egyszer kerülj le a legalja kategóriába és ne kelljél senkinek. Szívből kívánom.

Mellesleg szakíts a barátoddal. Jobbat érdemel egy ilyen anyagias r_bancnál.

2013. nov. 10. 23:24
 3/18 anonim ***** válasza:

Trollkérdés!

Engem meg azok "akasztanak ki".

2013. nov. 10. 23:25
 4/18 anonim ***** válasza:

mert egy hülye, ronda béka vagy!

a szüleid beszéltek beléd mindent

2013. nov. 10. 23:26
 5/18 anonim ***** válasza:
hogyan lehetséges? hát szerelmesek vagytok,nem? akkor semmi sem lehetetlen
2013. nov. 10. 23:27
 6/18 anonim ***** válasza:
ch, jajj bèbike, egy cipoben tipegunk :(
2013. nov. 10. 23:27
 7/18 anonim ***** válasza:
Engem is egy csinos lány választott, pedig se nem vagyok gazdag, se nem vagyok a legjóképűbb/legkívánatosabb férfi a világon. 166 cm magas vagyok és rengeteg műtéti heg csúfítja a testem.
2013. nov. 10. 23:28
 8/18 A kérdező kommentje:

Nem trollkérdés, én tényleg kíváncsi voltam arra, hogy vajon egyesek miért élnek olyan világban, ahol szerintük minden nő csak a pénzre és Bradd Pittre bukik, amikor én ennek nagyon sok példáját látom :)

Szeretem őt, persze, hogy ezért választottam :) A kedves jókívánságra pedig üzenem, hogy tudom milyen érzés az "alja" kategóriában élni, mert elég csúnyácska tinilány voltam, aki senkinek nem kellett és akit sokan megaláztak.

De fogtam magam, és változtattam, és ettől még továbbra sem hiszem azt, hogy a férfiak mind a ribikre buknak, meg mindenkit be kell kategorizálni kinézet alapján ;)

2013. nov. 10. 23:29
 9/18 A kérdező kommentje:
Ha félreérthető voltam, én tudom, hogy azért ő a párom, mert sosem ismertem még ilyen szuper férfit, a kérdés arra irányult volna, mások szerint miért nem lehetséges ez? :)
2013. nov. 10. 23:31
 10/18 anonim ***** válasza:
figyelj ha nem vagy Boldog és nem vagy megelégedve a párod teljesítményével csak simán szakís vele és keres olyat aki ,, szex isten" és gazdag. Te választasz :)
2013. nov. 10. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!