Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Bővebben lent ^^
Ma lett volna egy randim...A csaj azt mondta h kezd valamit érezni irántam és h mennyire teccek neki stb...
kialakulóban volt egy kapcsolat...
erre 18:07kor hívott h nem-e lenne gond h ha jönne a pasija is...mitne mondjak eldobtam a telefont...szerintetek elmennyek?
Nem tudom mennyire nőhet még fel egy 17 éves csaj...:/
De remélem a srác valamilyen úton-módon felkeres...rég vertem már meg embert....^^
Hát ez kész XD
De legalább a pasija tudja, hova akar menni a csaj?
nem tom...mert kieesett a teló a kezemből és kikapcsolt...xDszval jah...most meg kivan kapcsolva alapból....:D:D:D
Tehát vhogy nem érdekel...Csaj levan tíltva...Most jött fel 10perce...de nem oldomfel....:D
Jah vagy ott hagyja a srác vagy feláll nekem...De eddig még senki nemjárt jol ha megált elöttem...:/ Én meg kinyírni nem akarom....:)
Köszi a válaszokat.:)
18:44-es vagyok
ha a csaj barátja lennék,engem tuti nem ütnél ki :D
uhh ez durva :D:D:D
hát ehez nem tudok mit hozá füzni... néha elborzadok mien emberek élnek a földön xDxD
16L
Nem is azt mondtam h miden hegyomlást kiütök....:D:D
De eddig aki elém ált örökké padlóra került...:D
2év gyúrás... Kicsit meg tette a hatását.:D
De a tisztelet megadom azoknak az embereknek akik megérdemlik és tudom h alul maradnák.:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!