Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el, ha valaki háztartásbeli szeretne lenni?
Miért nem lehet elfogadni, hogy mindenki más, mindenkinek másmilyen élet felel meg?
Sajnos manapság még mindig elterjedt, hogy a nő is dolgozzon 8-10-12 órát, egyedül vigye a háztartást, mert "az nem munka", foglalkozzon egyedül a gyerekkel, mert az is a nő dolga, és kussoljon is, mert "nem csinál semmit".
Én magam nem szeretnék htb lenni, mert engem ez nem elégít ki szellemileg, szükségem van arra, hogy csináljak valamit a házimunkán túl is, hogy bevételem legyen, meg ilyenek. Meg persze otthon munkamegosztás.
Viszont nem utálom azokat, akik szívesebben lennének otthon akár egész életen át. Az ő életük.
Ha lesz gyerekem, nyilván én is inkább részmunkaidőt fogok vállalni, nem pedig megszakadni, egyedül vinni a háztartást 12 órázás mellett, csak hogy meg ne szóljanak...
Meló mellett is van minden este főtt étel, sőt viszünk is a melóba kaját!
Hétvégén főzök 3 félét, aztán héten két félét és kb. megvagyunk a hétre.
mi ez a folyamatos főzés para ?
Egy étteremben egy szakács 10 percenként csinál egy adagot,(gyorsabb szokott lenni de mind1) akkor ha egy 8 órás műszak felét végigfőzi a háztartásbeli akkor 24 adag étel készül el.
milyen háztartás az ahol napi 24 adag főtt étel elfogy ?
Nem, csak mondjuk van 4 családtag 4*10 perc az 40 perc az alatt már lehet ebedet csinálni. Míg sül a sütőben a kaja azt ugye nem számoljuk mert a sütő magától süt nem kell a tüzet pakolni. Pont ahogy egy mosás is max 5p a ki be és elpakolas miatt de ennél több időt nem igényel.
Azért kivancsi lennék ki mit süt hogy olyan brutális napi időigénye van.
De okos ez a 3 gombnyomásos manus😂 nekem is kellene egy ilyen csodatevő pasi😂 fejem se fájna soha 😂
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!