Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ítélik el, ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélik el, ha valaki háztartásbeli szeretne lenni?

Figyelt kérdés

Miért nem lehet elfogadni, hogy mindenki más, mindenkinek másmilyen élet felel meg?

Sajnos manapság még mindig elterjedt, hogy a nő is dolgozzon 8-10-12 órát, egyedül vigye a háztartást, mert "az nem munka", foglalkozzon egyedül a gyerekkel, mert az is a nő dolga, és kussoljon is, mert "nem csinál semmit".

Én magam nem szeretnék htb lenni, mert engem ez nem elégít ki szellemileg, szükségem van arra, hogy csináljak valamit a házimunkán túl is, hogy bevételem legyen, meg ilyenek. Meg persze otthon munkamegosztás.

Viszont nem utálom azokat, akik szívesebben lennének otthon akár egész életen át. Az ő életük.

Ha lesz gyerekem, nyilván én is inkább részmunkaidőt fogok vállalni, nem pedig megszakadni, egyedül vinni a háztartást 12 órázás mellett, csak hogy meg ne szóljanak...

2019. máj. 9. 15:06
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
0%

Nem, van 2 gyerek.

Én reggel 6kor kelek 6:30kor indulok párom és a gyerekek 7:30 körül kelnek. Felöltöznek a gyerekek majd beulnek a kocsiba párom megnyomja a start gombot majd a kapunyitot es kiall. Gyalog 7 percre van az ovi kocsival olyan 1.5 perc majd bemennek a gyerekek.

Párom elmegy reggelizni valahova, majd elment nekem segíteni 2km kocsival és ott alairattatott egy papírt. Majd 3 km újra kocsival és hazajött. Főzött most a gyerekeknek még nekem is ez 40 perc volt illetve annyi se addig telefonalgatott. Délben aludt egyet majd meglátogatta anyukáját majd elment a gyerekekért. Hazafelé rájött svéd husgolyot akar enni gyerekekkel beugrott venni készen a svéd butorboltba majd hazajött.

En játszottam a gyerekekkel majd eltettem őket aludni és megnyomtam 6 gombot mit hazimelo amit ő szokott megnyomni.

2019. máj. 9. 19:39
 32/52 anonim ***** válasza:
21%

#30, ha te htb címszó alatt otthon meresztenéd a segged, de nem lenne minden nap főtt étel, világgá zavarnálak.

"Ki az az elmeroggyant, aki egy napra főz?" - a htb, kis barátom! Mert jogos elvárás, hogy ne együnk három napon keresztül spagettit, utána három napig virslit, ha már dolgozni lusta vagy elmenni!

2019. máj. 9. 19:48
 33/52 anonim ***** válasza:
54%

#30, Hát bocs, de ha valaki háztartásbeli, akkor igenis főz minden nap. Ahhoz meg nem elég heti 1x vásárolni. És attól, hogy a férfi dolgozik, még eszik. Vagy akkor ha hazaér, vagy visz magával. Vagy tán egész héten hideget eszik, vagy rendel munkába kaját (vagy onnan megy el vhova) mikor a párja otthon háztartásbeli, és tán főzni is tudna neki?

#31, köszönjük, de ez kicsit sem volt életszerű.

2019. máj. 9. 19:49
 34/52 anonim ***** válasza:
0%

33, de ez a való világ.

Különben a napi főzés . Meghalnek ha naponta otthoni kaját kéne enni. Annyi kajalda van finom ételekkel ki az az őrült aki egész életében 10 kaját akar enni azt ismetelgetve. Nem azért melozom hogy rantotthuson éljek

2019. máj. 9. 19:58
 35/52 anonim ***** válasza:
100%
Van kajálda finom ételekkel, csak győzzed anyagilag.
2019. máj. 9. 20:06
 36/52 anonim ***** válasza:
41%

Való világ hogyne. :))) Azért nem baj, hogy ezt most nem hiszem el ugye? :))

Látszik, hogy gőzöd sincs a családi életről, csak az észt osztod, hogy minden milyen egyszerű.

Persze 2 óvodás akik már fél 7 előtt ágyban vannak, kicsit játszol velük, aztán elrakod őket aludni. Jaja. Se fürdés, se vacsi, se esti mese, miegymás..Bár tényleg ilyen egyszerű lenne minden.

2019. máj. 9. 20:06
 37/52 anonim ***** válasza:
54%
Itt sokan azt sem tudják hogy kell gyereket nevelni...
2019. máj. 9. 20:36
 38/52 anonim ***** válasza:
100%

Én is az szeretnék lenni. Eltartanál?

56F

2019. máj. 9. 20:39
 39/52 anonim ***** válasza:
75%

"Nálunk főleg a párom csinalja de most én.

Bedobtam a tablettát a mosogató gepbe majd start és becsaptam az ajtót. A mosogepbe tettem mosószert ajtó be 3 gomb nyomás csipp csipp és kész. Lefeküdtem a kanapéra netezni megnyomtam a telefonon a clean up gombot indult a porszívó.

Hát bevallom idáig 25-30 másodpercet foglalkoztam a témával ,. Mosógép ha kész és elmegyek mellette atdobom a szárító gépbe az 15 másodperc lesz.

Szívesen csinálom ezt a brutálisan megterhelő feladatot, férfiként nem szakadok bele."

Nincs mindenkinek luxuslakása ami a legutolsó technika alapján gépesített.

2019. máj. 9. 22:03
 40/52 anonim ***** válasza:
32%

Nem voltam háztartásbeli kapcsolatban, csak közeli hozzátartozom ápoltam évekig. Hihetetlen nehéz ellátni egy egész háztartást mindennap. Bevásárolni, főzni, takarítani, rendetrakni, mosni-vasalni, minden csekket befizetni és elintézni ami a háztartáshoz kapcsolódik. Miközben semmi elismerés, cél, siker vagy díjazás a munkád után. Mindennap az azonos monoton munka. Gondolom gyerekekkel nincs patikaszerű tisztaság, mint azoknál akiknél nincs gyerek és csak ketten vannak és aludni járnak haza munka után.

Közben anyagilag ki vagy szolgáltatva, sokszor az orrod alá dörgölik mások hogy nem dolgozol/ a házimunka nem munka, nincs kereseted, más hátán élsz.

Összeségében nincs semmi haszna, kb. egy biorobot vagy aki másoknak dolgozik és soha senki nem ismeri el a munkáját. Miközben a takarítónőt aki ugyanazt csinálja órabérbe fizetik és nem tekintik ingyenélőnek.

2019. máj. 9. 22:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!