Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenézed, ha valaki esküvő után háztartásbeli lesz?
Ha mondjuk esküvőig 3-4-5 évig, mióta együtt élnek, normálisan dolgozik, aztán összeházasodnak, és huss, htb lesz.
(Tegyük fel, hogy csak ennyit tudsz az illetőről, részleteket nem)
Nem szoktam más dolgaiba ütni az orrom, pláne nem olyanokéba, akikről csak a felvázoltakat tudom.
Javaslom neked is, Kérdező, hogy a saját házad táján söprögess, biztosan van ott is mit.
Élete végéig? Vagy meddig? Miért lesz valaki htb? Volt oszt.társnőm anyukája csak azért volt, mer 12 gyereket szült.
Az ő dolga, de szerintem eléggé motiválatlannak és céltalannak gondolnám, hogy ha valakinek ez megfelel.
Nem .
Van aki htb...-de cègrészvénye vagy,vagy őstermelő,állatokat gondoz...stb.
Mert mondjuk egyetemre megy, vagy valami hasonló.
(Ha már kérdezted, miért)
nem nézem le, jó neki.
amúgy miért lenne céltalan ha nem dolgozik? otthon is lehet hasznos, produktív dolgokat csinálni, és most nem a főzésre meg takarításra gondolok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!