Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lenézed, ha valaki esküvő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenézed, ha valaki esküvő után háztartásbeli lesz?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk esküvőig 3-4-5 évig, mióta együtt élnek, normálisan dolgozik, aztán összeházasodnak, és huss, htb lesz.

(Tegyük fel, hogy csak ennyit tudsz az illetőről, részleteket nem)

2019. márc. 5. 20:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
49%
Ha egyetemre mész, akkor tanuló leszel. Az lesz a főállásod. Nem leszel háztartásbeli.
2019. márc. 6. 07:21
 12/16 anonim ***** válasza:

Miért köntörfalazol,miért nem úgy teszed fel a kérdést,ahogy gondolod?

"Ha valaki esküvő után hãtartásbeli lesz, te is annyira féltékeny vagy rá,mint én?"

Így a helyes.

2019. márc. 6. 07:27
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem nézem le. Ha nekik megfelel, miért ne?

Ha keresnék úgy, én is simán felajánlanám a páromnak, hogy ha neki is oké(!!!), akkor én benne lennék egy ilyen felállásban. Ha keresnék úgy, nekem teljesen megérné, hogy mire hazaérek, a munka java már el van végezve, este illetve hétvégéken közösen már csak lazítanunk kell, ez tök jó dolog, szerintem sokat tud dobni egy párkapcsolaton. (Ismerek néhány párt, ahol az egyik fél htb, nekik van a legjobb kapcsolatuk, gondolom nagy szerepet játszik ebben, hogy sok minőségi szabadidőt tudnak együtt tölteni.) Ha a párom keresne úgy, akkor ő is felajánlaná, és lehet, hogy élnék vele - bár részmunkaidőben szerintem dolgoznék, vagy önkénteskednék valahol, hogy ne csak otthon legyek, abba belebolondulnék. :))

Jól működő modell lehet, ha valakik megtehetik, és mindketten megfelelően tudnak hozzáállni a dologhoz.

2019. márc. 6. 10:17
 14/16 anonim ***** válasza:
Ja, ha egyetemre megy, akkor nem htb lesz, hanem egyetemista.
2019. márc. 6. 10:17
 15/16 anonim ***** válasza:

1. Ha nappalira mész, akkor lesz nappalis diákigazolványod és akkor TANULÓ leszel!

2. Ha levelezős leszel, akkor simán tudsz dolgozni, mert a levelezős az, ha jól tudom pénteken és hétvégén van, direkt a dolgozóknak.

3. Egyetem mellett is lehet dolgozni! Diákmunka..stb.

2019. márc. 6. 10:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a körülményeket, úgyhogy nem nézném le. Annyi viszont teljesen biztos, hogy soha nem fogom megérteni azokat, akik számára ez az életforma kielégítőnek számít.
2019. márc. 6. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!