Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Melyik az idegesítőbb?
A pasimmal kicsit összekaptunk, és tudom h gyerekes de megfogadtam h ma nem írok neki vissza.
Ő már írt nekem.
Melyik az idegesítőbb, bátóbb ha látja h elérhető vagyok de meg sem nyitom az üzijét, vagy ha látja h elérhető vagyok megnézem h mit írt de nem válaszolok rá?
Előre is köszi az értelmes válaszokat
Ő is ezt szokta velem játszani. Vagy a férfiaknak mindent szabad? Ugyan már
Egyik sem. Volt egy barátnőm, aki megpróbálta párszor ezt eljátszani. Nem érdekelt, soha sem írtam neki előbb, hanem csináltam az egyéb dolgaim. Az ilyen hisztikkel szépen elszúrta jó pár találkozó lehetőségét.
Természetesen egy idő után meglepődött, amikor közöltem vele, hogy ezt meguntam és szakítottam.
Normális ember ilyenkor szépen szól, hogy ez így nem fog menni, beszéljük meg.
Gondolkodik, megoldásokat keres maga is.
A megoldás SOHA nem az, hogy a másik mit csináljon!
Az csak ajánlat. A megoldás az, hogy TE mit tudsz változni!
A beszéd során, ha a másik nem hajlandó normálisan (konstruktívan, megoldásra törekedve) viselkedni, akkor elmondja, hogy így veszélyben a kapcsolat.
Aztán a harmadik ilyen után szakít.
Te normális ember vagy?
Az írásod és a problémakezelési módszered alapján gyerek vagy, írj inkább a tini kategóriába.
Értem nálatok minden a nő hibája, még akkor is ha én megakartam vele ezt beszélni, de nem enged az igazából.
Az nem gond h a férfi is ezz játsza? és h tőle tanultam" ezt el h ha már ő is akkor én is csinálhatom ezt.
Írtam neki, de most meg ő játsza ezt. Jobbnak látom ezt itt befejezni.
"nálatok minden a nő hibája"
Még egyszer írom, figyelj: NŐJ FEL!
Amíg nem sikerül, addig írj a tini kategóriába, mert baromi idegesítő vagy a felnőttek között!
Ja, és a párod is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!