Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik felhizlalják a barátnőjüket, miért csodálkoznak a végeredményen?
Amikor egy vékony/normál alkatú, de hízékony lány lesz az új barátnőjük. Mindig viszi ide-oda, étterembe, gyorsétterembe, cukrászdába. Vesz neki csokit, chipset. Ha a lány mondja, hogy szeretne fogyni, akkor a pasi csak annyit mond, hogy ne tegye, neki így tetszik, ahogy van, akkor is, ha van rajta egy pici felesleg. Na persze, csak abba miért nem gondolnak bele, hogy ennyi etetés után hízni fog? A lány szépen lassan hozzászokik ehhez az életmódhoz és tudja, hogy bármennyit ehet, a pasija úgyse fogja elhagyni. Aztán rárakódik plusz 10 kiló és a pasi sír, hogy már nem kívánja, meg hogy hízhatott el ennyire, aztán csak rombolja az önbizalmát minél lejjebb, mert sértve érzi magát, amiért 10 kilóval több lett szegény barátnője...
Szánalmasak az ilyen férfiak.
"A lány szépen lassan hozzászokik ehhez az életmódhoz és tudja, hogy bármennyit ehet, a pasija úgyse fogja elhagyni."
Ennél a résznél már fogtam a fejem.
Elsősorban magamnak akarok tetszeni. Nem azért nem eszek chipset, csokit, üdítőt, mert nem engedi a párom, hanem mert igényes vagyok ennyire magamra. Gyorsétterem ugyanezen okból kizárva.
Az a lány, aki arra hiavtkozva eszik össze vissza, és hízik el, mert a párja így is szereti, az elhízott volna szingliként is.
Ha tudom magamról, hogy hamar felszedek pár kilót, akkor odafigyelek arra, amit eszek, és intenzíven mozgok mellette.
Te kérdező. Nekem már volt több barátnőm is, akikkel meg szoktunk fordulni az étteremben. Képzeld, ők rendeltek saját maguknak. Az étterem meg egy étkezés volt, nem mentünk utána azzal haza, hogy na most akkor csináljunk ebédet. A chipset meg csokit hagyjuk is, mert attól a mennyiségtől, amit kaptak fejenként 1-2 kiló, ha felment rájuk. Viszont nagyon szépen elkezdtek gömbölyödni, mikor sehova nem mentek gyalog, mert hát nekem van kocsim, menjünk azzal, meg nem sportoltak egy percet sem.
32/f
"Mindig viszi ide-oda, étterembe, gyorsétterembe, cukrászdába. Vesz neki csokit, chipset. "
Étteremben nem csak zabálni lehet.
Nem kell mindent rögtön felfalni.
Lehet neki szólni is, hogy nem kérsz többet.
Ne fogd a pasidra, hogy zsírdisznó lettél.
A férfi amúgy akaratlanul vagy akarva azt használja ki, hogy nincs erős önismereted, önbizalmad vékonyan sem, ducin sem, ezért is nézz meg pár jó előadást erről:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!