Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mikor lesz az MKB Veszprémnek...

Mikor lesz az MKB Veszprémnek olyan meccse amire érdemes lenne kimenni mert mondjuk sok múlik a végeredményen?

Figyelt kérdés
A páromnak szeretnék venni rá jegyeket, de én egy cseppet se értek a kézilabdához és nem tudom, hogy mikor van fontosabb meccsük, ami Magyarországon van.. Nagyon jó lenne, ha vki tudna segíteni ebben, mert mindenképp meglepinek szánom.
2013. nov. 14. 21:17
 1/2 anonim ***** válasza:

A te párod csak jó ember lehet, ha a Veszprémet szereti és egyébként minden meccsre érdemes kimenni.:D

Viszont, hogy a kérdésedre is válaszoljak, ez elég bonyolult.

Két részre lehet osztani a mérkőzéseket. Az egyik a bajnoki/kupa meccsek, amikor magyar csapatok ellen játszanak. Itt sajnos az az igazság, hogy a Szegeden kívül nem igazán van ellenfelük, viszont a Pick-MKB meccs már lement, és egyelőre nem tudni mikor lesz újabb. (Pedig egy MKB szurkolónak ez nagy dolog általában)

Tehát a lényeg, hogy magyar csapat ellen nagy izgalmakra nem lehet számítani.

A másik a Bajnokok Ligája. Itt megint egy rossz hírem lenne, mert a legtöbb meccsre az első pillanatokban elfogynak a jegyek. Valamint itt sem egy nagyon erős csoportba kerültünk, szóval itt is meg kell válogatni, hogyha egy izgalmas meccset szeretnél. Viszont az is igaz, hogy ilyenkor általában telt ház van, szóval ha nem is izgalmas a meccs, akkor is egy hatalmas élmény, majd' 5000 ember között szurkolni.

A következő BL 24.-én esedékes. Esélytelen, hogy van rá jegy. A www.jegymester.hu-n tudod megnézni az aktuális meccseket és online megvenni, ha még van szabad hely.

Esetleg az aréna jegypénztárában tudsz érdeklődni, hogy helyszínen van-e szabad jegy. (Google-Veszprém Sport és Rendezvényközpont, ott találsz telefonszámot.)

www.mkbveszprem.eu-n pedig megtalálod, hogy milyen meccsek éppen mikor és kivel lesznek.

Még egy tippem van, amiben bár nagyon közel van és ráadásul nem is Magyarország, de azért leírom.

A csapat 3 nap múlva Celjébe utazik és 1000 magyar szurkoló kíséri őket, biztosan nagy élmény lesz. Itt vagy a csapat Facebook oldalán tudsz érdeklődni, vagy szintén a jegypénztárban.

A mostani után a legközelebbi, hazai BL meccs (tehát teltházas, izgalmasabb mérkőzések): 2014.02.14.: MKB Veszprém-Zágráb

Remélem tudtam segíteni az informálódásban.

Üdv!:)

2013. nov. 14. 22:03
 2/2 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm!! szerintem azt a februárit megpróbálom becélozni, legalább jó előre szólhatok neki, hogy ne szervezzen semmit.

mégegyszer köszi! :)

2013. nov. 15. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!