Meglepődtél a választás végeredményén?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 22:54
2/31 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Lmp nek különösen örülök :)
3/31 anonim válasza:
Igen is meg nem is. Az várható volt, hogy a Fidesz nyer, de én azt hittem a Jobbik lesz a 2.
4/31 anonim válasza:
Mocskos LMP miatt nem teljesült sok ember álma...
5/31 anonim válasza:
Kicsit...,a Jobbikot vártam a a második helyre!
6/31 anonim válasza:
nAGYON!!!!!!!! Nekem nagyon furcsa,hogy a közvéleményes adatok jöttek be!!
Lmp=szdsz
7/31 anonim válasza:
Nem, mindenhol hasonlóakat mértek fel.. az LMP talán az egyetlen meglepetés, de az se nagyon.
Sajnálom a Fideszeseket, mert hamar rájönnek, hogy semmivel sem lesz jobb..
8/31 anonim válasza:
Kicsit. Az várható volt, hogy a Fidesz nyer, de arra nem gondoltam, hogy ennyi hülyét tudnak megvezetni.
9/31 anonim válasza:
Ez egy nagy gyökérség. Még a sok k*cs*g f*sz kalap hisz a 8 évnyi semmiben (MSZP). Mi a f*sz kell nekik??? 12 évnyi sikkasztás és semmit tevés???
10/31 anonim válasza:
Nem lepődtem meg, egyértelmű volt, hogy a Fidesz nyer. Annak viszont örülök, hogy letörték kicsit a Jobbik szarvát. Azt hitték, hogy kormányozni fognak, erre még sz MSZP-t sem előzték meg. Hehehe... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!