Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak, nem féltek e miatt? Lent a kérdés.
1, Ez nem nemtől, hanem az egyéntől függ. Vannak olyan 30-as, sőt, 40-es nők is, akik után megfordulnak sorban, meg olyan 30-as férfiak is, hogy ha nem tudom, hány éves, azt hinném, elmúlt 50, vagy alig fér ki már a kétszárnyú ajtón is.
A férfiak se maradnak meg szépnek és fiatalnak 30 felett, ha nem figyelnek magukra.
Kifogásnak például tök jó ez a ,, mi lesz x év múlva?! " című para, ha valaki szeretné lerázni a csajt pár szex után.
Valójában ha szereted a másikat, nem nézed a korkülönbséget.
A nők 30-35 éves koruktól elkezdik elveszíteni a szépségüket.
A férfiakon alig látszik a kor akár 50+ évesen is nézhet ki úgy, mint más 30 évesen.
Francokat nem öregednek a férfiak! 38 évesen nem találtam a koroszrályomból senkit aki kicsit is jól nézne ki.
Pocakos, kopaszodó, lestrapált, lelkileg labilis.
Biztosan vannak akik nem ilyenek, de az a ritkább.
Szerintem a 40es nők fokokkal jobban néznek ki mint a 40-es pasik.
Miért abból indulsz ki, hogy a nők ha fiatalok, fiatalabbak, szépek és gyönyörűek? Azért ebből a kategóriából ingen kevés van, főleg ha lemossák a sminket, leszedik a póthajukat és szempilláikat.
Na és igen, a nőkön bőven meglátszik a kor, én egy örök fiatal családból származom, ahol genetikailag mindenki a koránál bőven fiatalabbnak néz ki. Pont ezért én azt hiszem hogy 40-45 éves nőket látok, és majd hanyatt esek, amikor kiderül hogy csak 30. Szóval ez a fiatal és gyönyörű igen képlékeny dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!