Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti elfogadnátok egy kedves, okos, szép, hűséges nőt, ha ő hordaná a nadrágot?
Az ő "hordja a nadrágot" nem azt jelenti, hogy elsárkányosodik, hisztizik, féltékenykedik, és rövid pórázon tart. Azt jelenti, hogy jobb anyagi helyzetből jött és van, mint ti, végzettségéből adódva ő kezeli a pénzügyeket, ő szervezi le az utazásokat, mert tapasztaltabb (többet utazott, "közgázos" családból jött, és ő is közgazdász). Ritkán kér segítséget, mert többnyire maga is megoldja a dolgokat. Fontos neki a munkája, és megfordult a fejében, hogy ti menjetek GYEDre. (Mondjuk jobban keres nálatok)
Nem igazán házias, bár alapszinten tud főzni és rendben tartja az otthonát. Viszont sütni nem tud és nem is szeretne megtanulni.
U.i.: Nem én vagyok, csak elképzelt személy. Őszinte válaszokat kérek, mindenki fel lesz pontozva.
Mivel én is imádok szervezkedni, attól függ, hogy férnénk meg egymás mellett. Nem biztos, hogy mellettem ki tudná élni, hogy ő hordja a nadrágot (mert nem vagyok az a típus), de ha tudna működni a dolog, akkor örülnék egy ilyen nőnek. Még akkor is, ha netán egy icipicit az ő felére tolódna ez az egyensúly. Volt már részem nekem is életképtelen barátnőben, és nem akarok több olyat.
25/F
Álmaim nője. Én, falra mászok, ha valamit intézni kell.
Megold mindent, akkor nekem idő mint tenger a hobbimra.
Úgy szervezhet ahogy akar, annyit dolgozik, fejlődik, amennyit akar.
Életképtelen nem egyenlő a nővel.
Ez két külön dolog.
Nem mindegy, hogy tapasztalata, szakmája miatt jobban ért ilyenekhez, vagy csak szimplán nem hajlandól figyelembe venni engem is. Nyilván ha jobban ért hozzá, akkor meg tud majd győzni, mert én értékelem nagyon, ha valaki érvekkel tud jönnimaz elképzelese mellett, de ha csak egyszerűen kell valaki neki, akin uralkodhat, akkor nem egymást keressük.
A gyerek téma érdekes, annyira nem is érzem relevánsnak a véleményem, mert úgy érzem, hogy nem szeretnék sosem gyermeket. Azt gondolom, hogy alapvetően a nő maradjon otthon a gyerekkel, leginkább azért, mert a férfi nem fogja tudni szoptatni (persze vannak egyéb megoldások az etkeztetésre, lefejt tej, bébitápszer stb., amit az apa is tud kezelni, értelemszerűen ilyen esetben az érvem semmis). Ezt az időszakot leszámítva, ha meg tudnak egyezni, hogy a férfi marad otthon, semmi kivetnivalót nem látok benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!