Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti elfogadnátok egy kedves, okos, szép, hűséges nőt, ha ő hordaná a nadrágot?
Az ő "hordja a nadrágot" nem azt jelenti, hogy elsárkányosodik, hisztizik, féltékenykedik, és rövid pórázon tart. Azt jelenti, hogy jobb anyagi helyzetből jött és van, mint ti, végzettségéből adódva ő kezeli a pénzügyeket, ő szervezi le az utazásokat, mert tapasztaltabb (többet utazott, "közgázos" családból jött, és ő is közgazdász). Ritkán kér segítséget, mert többnyire maga is megoldja a dolgokat. Fontos neki a munkája, és megfordult a fejében, hogy ti menjetek GYEDre. (Mondjuk jobban keres nálatok)
Nem igazán házias, bár alapszinten tud főzni és rendben tartja az otthonát. Viszont sütni nem tud és nem is szeretne megtanulni.
U.i.: Nem én vagyok, csak elképzelt személy. Őszinte válaszokat kérek, mindenki fel lesz pontozva.
Ki van zárva. Számomra az ilyen ember nem nő. Aki nem tud engem férfinak tekinteni és az én szerepemet akarja birtokolni, az keressen magának egy papucsot, van olyan is bőven. Pont azért érzem magam igazán jól a párommal, mert mellette férfinak érezhetem magam, nem akarja irányítani az életem. Az pedig, hogy a pénzem más kezelje, egyenesen felháborító. (a sajátját az oké, de az enyémet? soha!)
26/F
Nem.
Többé-kevésbé ezekkel az attribútumokkal rendelkezem én is.
Márpedig nem magamból akarok még egyet - annyira azért nem vagyok egoista - hanem olyasvalakiből, akivel hozzá tudunk tenni egymáshoz (például én sem vagyok egy házias alkat, ergo a párom viszont legyen olyan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!