Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 36 éves, okos, szép karrierista nő miért egy 45 éves, beteg férfira pazarolja az idejét?
Adott ez a nő, aki már lassan gyereket szeretne és ez a csávója, akinek most valami súlyos baja van, valami baleset érte, de elég idős a csajhoz képest. Azt nem értem, ha a csajt már ennyire sürgeti az idő, miért nem egy korabeli apukajelölt csávót próbál meg keresni magának, ahelyett hogy ilyen öreg fószerokra pazarolja az idejét? (Mondjuk még van 4 éve, még lenne esélye egy normális pasit talál, én nem érném be ennyivel. Ezzel gyereket se mer vállalni mert egy lerobbant 10 évvel idősebb csávó mellett még a gyerek is, akiről kezdetben szintén gondoskodni kell).
Nektek mi a véleményetek?
1. Mindenki foglalkozzon a saját élével.
2. Tuti hogy te vagy az a pasi akinek b...ssza a csőrét a nő döntése, hogy nem veled van.
3. Ez csak egy baleset. Ha pl a te párodat érné, akkor te nem ápolnád hanem lelépnél egy másik tyúkkal? Tudod te egyáltalán hogy mit jelent a szeretet kifejezés?
4. Már nem azért, de ebben a korban 9 év az nem nagy.
5. Elég felnőtt már az a nő hogy tudja hogy mit csinál!
Először neked mi közöd ahhoz, hogy ki-kivel van? Az ő élete, az ő döntése. Másrészt egyáltalán nem idős a pasi a nőkhöz képest!! Te jóságos, mond hol élsz? Egy 45 éves férfi mióta öreg??! 9 év korkülönbség aztán meg lószar, teljesen megfelelő, ebben a korban meg pláne. Nem kell irigykedni, mert gondolom a nő nem téged választott (amit értek is)...!
Az már mas, hogy a nő lassan ki is csúszik az időből, szerintem nem 36 évesen kéne vakarózni, hogy ő gyereket akar, mert ki tudja mire összejön és megszüli, lehet lesz 38 eves, itt már eleve nagyobb az esély a beteg gyerekre, meg pl mire a gyerek elvegzi a gimit, az anyja már közel 60 éves..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!