Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beteges féltékenység ellen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteges féltékenység ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Már csak arra is féltékeny vagyok ha egy lánnyal beszélget vagy ha puszival köszön neki..nagyon szeretem nem akarom elmarni magam mellől..hogyan küzdhetném ezt le?nem akarom őt tönkretenni boldoggá akarom tenni

2016. szept. 2. 14:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mit lehet tenni?Elhagyni vagy megváltozni.Az önbizalmad feltornázni a normális szintre.
2016. szept. 2. 15:18
 2/14 A kérdező kommentje:
Elhagyni nem fogom..Megváltozni pedig nem ugy mukodik hogy na akkor nem leszek feltekeny es kesz..
2016. szept. 2. 15:19
 3/14 anonim ***** válasza:
Kell hozzá sok akaraterő. Mérlegelés, hogy mi a fontosabb. A felesleges hiszti vagy az hogy együtt legyetek, boldogan.
2016. szept. 2. 16:07
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom miota vagytok egyutt de ha nem ad ra okot hogy feltekeny legyel, akkor talan idovel enyhulni fog ha elnyomod magadban, idovel amikor mar nagyobb biztonsagban erzed magad a kapcsolatban. Ha mar regota egyutt vagytok, akkor beszelj vele errol es esetleg egy lelki dokival is.
2016. szept. 2. 16:26
 5/14 Szergej55 ***** válasza:
Elmenni egy pszichológushoz és elmondani neki a problémádat.
2016. szept. 2. 16:32
 6/14 A kérdező kommentje:
1 éve vagyunk együtt..
2016. szept. 2. 16:38
 7/14 anonim ***** válasza:

Magadba nézni, mitől félsz a legjobban. Attól, hogy elhagy? Ha igen, mit tennél, ha már nem lenne?

Menne tovább a világ? Talpra tudnál állni? El kell hinned, hogy a válasz ezekre a kérdésekre igen. Te önmagadban is teljes értékű ember vagy, nem függsz tőle. Ennyit kell magadban tisztázni.

2016. szept. 2. 17:17
 8/14 anonim ***** válasza:

Elhagyni nem neked kell, majd ő fog dobni téged, ha megunja a hisztit. Én anno szakítottam a betegesen féltékeny pasimmal, bár sajnos nem elég hamar, és elfajultak a dolgok a végére. De ez a legjobb megoldás.

Ha nem akarod, hogy elege legyen belőled, akkor szállj magadba, gondolkozz el rajta miért féltékenykedsz semmiségek miatt.

2016. szept. 2. 17:23
 9/14 anonim ***** válasza:
67%

Kezdetnek már az is egy nagy előrelépés,hogy önmagadnak is bevallod hogy ketyós vagy

-Magánvéleményem,hogy a kapcsolatotokban krvára nincs meg a bizalom

2016. szept. 2. 17:32
 10/14 Bence_ ***** válasza:
Önbizalom hiányod fejleszd.
2016. szept. 2. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!