Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beteges féltékenység ellen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteges féltékenység ellen mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Már csak arra is féltékeny vagyok ha egy lánnyal beszélget vagy ha puszival köszön neki..nagyon szeretem nem akarom elmarni magam mellől..hogyan küzdhetném ezt le?nem akarom őt tönkretenni boldoggá akarom tenni

2016. szept. 2. 14:47
1 2
 11/14 Bence_ ***** válasza:
😁 szóval az önbizalmad fejleszd!
2016. szept. 2. 18:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy aki féltékeny típus, az mindig is ilyen marad! Persze el lehet menni pszichológushoz, és lehet önbizalmat erősíteni, meg technikákat tanulni, amivel lehet kezelni az olyan szituációkat, amikor rád jön a féltékenységi roham, de ezek mindig is csak elfojtások lesznek, amik ideig-óráig működnek csupán, bizonyos helyzetekben újra ki fog törni rajtad a dili...
2016. szept. 2. 19:32
 13/14 anonim ***** válasza:
55%

Utolsó, te aztán baromira nem segítesz!!! Miért ne lehetne tanulni, hogy ne legyen valaki féltékeny? Miért ne tudna megváltozni? Meg kell találni az okát, mert nyilván nem így születik az ember, tehát akkor el is lehet tüntetni. Sok-sok kitartással, akarással. A pszichológus abban segít, hogy feltárd az okát annak, hogy miért vagy bizalmatlan és ha megvan, meg lehet ölnk azokat a démonokat.

Ha nem tudsz segítenk egy jó szóval, tanáccsal, ne írj!

2016. szept. 2. 20:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Ezzel nem szuletunk, ez kialakul amikor valaki okod ad ra. En nem voltam feltekeny tipus amig az exem elnem kezdett flortolgetni a szemem lattara (amit persze tagadott), amibol az lett a vege hogy megcsalt, szoval beigazolodott, hogy nem hiaba voltam feltekeny. A kovetkezo parom meg rosszabb volt, betegesen feltekeny emberre valtoztatott. Utana inkabb a szingliseget valasztottam egy jo darabig, hogy helyrealljak es csak bizom benne hogy a jovo beli parom ugy fog viselkedni, hogy ez az erzes megszunjon bennem. Jo ha elmesz pszihologushoz es ne felejtsd el atgondolni a multad, mert valami ezt kihozta beloled. Nagyon szar erzes ez tudom, hisz mar a kezdo bizalmat is nehez megadni. Sok sikert.
2016. szept. 4. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!