Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet a kapcsolat egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet a kapcsolat egy család centrikus és egy karrierista típusú ember között?

Figyelt kérdés
A barátom és én úgy érzem, h két ellentétes személyiség vagyunk. Ő sikeres szeretne lenni, nagy fizetésekkel hazajönni, én viszont egy kis szerény életnek is örülnék, amiben ha nem is lenne meg mindenünk, de hiányt sem szenvednénk semmi létfontosságú dologban. Egy egyszerű, családos élet. Őt viszont a pénz motiválja és külföldben gondolkodik, amit én már az elején kijelentettem, h nem. Nekem itt vannak a rokonok, barátok, a gondolat sem vonzott sosem, h több ezer kilométerekre éljek tőlük. Viszont távkapcsolatnak nem látom értelmét, h ő mondjuk kimenne és 3 hetente ha hazajárna... :/ Nem tudom, de mostanság sokszor ebből van a vita, h mi is legyen az arany középút... Megfordult a fejemben már, h talán ilyen ellentétekkel egyikünk élete sem lesz zökkenőmentes együtt, mert mindkettőnket más motivál... Szerintetek?
2016. júl. 28. 22:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ennek annyi lesz
2016. júl. 28. 22:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Én is ezt gondolom... Sokszor elbizonytalanodok, h hosszútávon nem is éri meg gondolkodni :(
2016. júl. 28. 22:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Minden attól függ, hány évesek vagytok és valójában mennyire szeretitek egymást. Tehát?
2016. júl. 28. 22:40
 4/5 anonim ***** válasza:

A ti esetetekben nem biztos, hogy összeegyeztethető, de van, amikor a két dolog nem zárja ki egymást.

A szüleimnél például ez nem volt akadály, de abban egyeztek, hogy hol szeretnének élni, viszont anyám az, aki dominánsabb volt otthon, családi körben, apám meg a szakmai karrierjére áldozott többet, aminek eredménye is lett, a szegénységből ki tudott törni és vezetőként ment nyugdíjba, biztosította a kényelmes megélhetést, ugyanakkor anyám is dolgozott egész életében, neki még néhány éve van nyugdíjig. Szóval nem eltartó és eltartott szerep, de ők például össze tudták egyeztetni, csak ehhez az kellett, hogy valamiben viszont stabilan egyezni tudjanak. Szóval a ti esetetekben is összehozható lehetne, ha például mindkettőtöknek jó lenne külföld, vagy az utazgatós életmód, vagy itthon adott helyen, egyfélére be lehet rendezkedni hosszú távra gyerekkel is, kétfélénél már nehezebb, bár vannak, akik még azt is meg tudják oldani, csak ott más kell, hogy fix legyen. Anno, mikor még diák voltam, egyszer diákmelón találkoztam egy lánnyal, akinek az apja kamionozott, nem sokat volt otthon, mégsem omlott össze a család.

2016. júl. 28. 22:53
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a férfi szeretne karriert, a nő meg rendben tartani a családot, az elég jó kombi. Itt a külföld a gond.
2016. júl. 28. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.