Szerintetek megérte?
Van valami hobbid? Pl kiállítások, borkóstoló, utazás, sport stb... ahol esetleg tudnál ismerkedni. Mindenki egyből discoval jön, de ott szerintem se lehet normálisan ismerkedni. Azt javaslom, menj el olyan helyre/helyekre, ami érdekel, ami a hobbidhoz kötődik, de van lehetőséged ismerkedni. Vagy ha nincs időd kimozdulni/nincs a közeledben ilyesmire lehetőség, akkor azt ajánlom, hogy interneten keress olyan fórumokat, ahol ezekről tudsz beszélgetni más emberekkel. Akár az is meglehet, hogy ott összeismerkedsz valakivel és később tudtok találkozni. Illetve a másik kérdés.. a munkahelyeden/munkahelyed révén nincs lehetőséged ismerkedni?
De ha nem megy, ne erőltesd, a legváratlanabb helyzetekben is lehet ismerkedni :) Ha nem görcsölsz rá, csak élvezed az életet, akkor bármi kialakulhat :) Sok sikert!
Úgy látszik nem érte meg.
Sikeres karrier miben merül ki?
Bejársz még mindig 8-17ig melóhelyre, ugrálsz ahogy a főnök kívánja x millióért?
Na ez számomra nem a sikeres karrier!
elittárs :D
utolsó, én ugyan nem akarok kötekedni, de szerintem te szivesen ugrálnál milliókért akármilyen főnöknek. :D
amúgy én nem aggódnék. akármennyire is gáznak tartják sokan, a nők jó nagy része a pénzre megy, tehát ha neked tényleg van egy elég elég magas szintű karriered, jó fizetéssel, előbb-utóbb akad majd valaki. ez ilyen :D
"A netes társkeresést nem megint
nem tartom hasznosnak"
Én is így gondoltam és mégis ott találtunk egymásra a párommal 7 éve. Ráadásul nem is társkereson hanem chat.hu. Szóval mégis működhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!