Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteg a "párom"?

Figyelt kérdés
Egy hete szakítottam vele, mert nem birtam elviselni az állandó ellenőrzéseit. Erre ő tovább nyomoz, rám írogat, de olyan manipulatív módon, hogy vissza is írok néha, úgy hogy azt érzem közben, hogy le akarom zárni. Nagyon szeretem őt, ez nem kérdés, ugyanakkor kénytelen voltam elhagyni, mert idegileg kikészített. Nemrég, amikor bulizni mentem, megkereste a volt barátomat, és megkérdezte tőle, hogy velem volt-e éjszaka. Nagyon kellemetlen volt. Most mitévő legyek? Hogy viselkedjek vele ezután? 30/n
2016. szept. 25. 15:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Zárd ki teljesen az életedből.
2016. szept. 25. 15:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Betegesen féltékeny. Az ilyen emberek nem változnak meg egyik napról a másikra. Ez nem úgy megy, hogy leteszem a cigit és nem gyújtok rá, mert a párom nem szereti és megfogadtam magamnak.

Elhiszem, hogy szereted, de nem érett egy kapcsolatra. Most megmondom, hogy ha visszamész hozzá, 1-2 hétig minden jó lesz, de utána újra jön a beteges ellenőrzése. Ha belenézel a telefonodba, hogy mennyi az idő, neki az lesz a fejében, hogy a szeretőddel beszélsz.

Szerintem jobb hagyni ezt a kapcsolatot. Most fáj, de hosszú távon megéri. 26/f

2016. szept. 25. 16:01
 3/6 fru_ ***** válasza:

Vele SEHOGY ne viselkedj ezután, a netes helyekről tiltsd le, a telefonhívását is, a mailnél sorold be levélszemétnek....

Hallottam ilyet, aki majd egy évig ragadt még... beteg állat.

2016. szept. 25. 16:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Ugyanebben a helyzetben vagyok, csak én kb.2 hónapja szakítottam, de nagyon nehéz volt megszabadulni tőle.

Nyomta a manipulatív szöveget, többször visszamentem hozzá, de semmi nem változott. Sőt, rosszabb lett. Érzelmi zsarolás, ellenőrizgetés, nyomozgatás, bizalmatlanság. Szerintem sérültem is ebben a "kapcsolatban".

Sokáig nem nagyon láttam a megoldást, hogy tudnám magamat is 100%-ig meggyőzni arról, hogy ne dőljek be neki, és szakítsak meg minden kapcsolatot vele. Aztán elkövetett egy durva dolgot, ahonnan már tényleg nincs visszaút. (Családtagok zaklatása)

2016. szept. 25. 16:18
 5/6 anonim ***** válasza:

semmit nem teszek

vagyis a Semmi pontosan az amit csinálok

letiltottam mindenhol de előtte minden közeli ismerősömmel közöltem h szakítottam vele és kizárt h újra vele legyek

és onnantól nem foglalkoztam azzal amit csinál

fél év volt mire leesett neki

2016. szept. 25. 16:23
 6/6 anonim ***** válasza:
A zaklatás tudtommal bűncselekmény. igen ahogy az előbb is írták. töröld mindenhonnan. ha ezek után is zaklat akkor magyarázd el neki, ha nem áll le kénytelen leszel a rendőrségre menni.
2016. szept. 25. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!