Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Melyik az idegesítőbb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domi-nika kérdése:

Férfiak! Melyik az idegesítőbb?

Figyelt kérdés

A pasimmal kicsit összekaptunk, és tudom h gyerekes de megfogadtam h ma nem írok neki vissza.

Ő már írt nekem.

Melyik az idegesítőbb, bátóbb ha látja h elérhető vagyok de meg sem nyitom az üzijét, vagy ha látja h elérhető vagyok megnézem h mit írt de nem válaszolok rá?

Előre is köszi az értelmes válaszokat

2019. ápr. 6. 18:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
60%

Milyen rossz kislány vagy. :D

Amúgy azaz idegesítőbb ha megnézed és nem válaszolsz rá.

Viszont.

Ha féltékeny típus, akkor, ha nem válaszolsz azt gondolhatja, hogy biztos más pasival csevegsz és ezért nem akarod megnézni. ;)

2019. ápr. 6. 18:56
 2/17 A kérdező kommentje:

Köszi egyes :)

Nem mondanám féltékeny típusnak. És volt h ő is ezt játszotta velem. Mondjuk akkor nekem mind a kettő nagyon bántott, h ha megnézte s nem írt, és az is h ha elérhető volt de meg sem nézte.

2019. ápr. 6. 19:01
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt kategoria?
2019. ápr. 6. 19:04
 4/17 A kérdező kommentje:

Igen, képzeld h az!

2019. ápr. 6. 19:05
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem mire jó az ilyen játszmázás...
2019. ápr. 6. 19:06
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, tényleg gyerekes. Az első párkapcsolatomban mi is ezt játszottuk egymással, egy két napig is húztuk egymás agyát, sértődöttségek, játszmázások, direkt b*szogatások... Hát egy ilyen dolog volt az utolsó "beszélgetésünk"is és búcsút intettünk egymásnak. Hihetetlenül megmérgezi a kapcsolatot, míg egy nyugodt,őszinte kommunikáció közelebb hoz egymáshoz, ez épp annyira távolít titeket.

Visszatérve, a szakítás után megfogadtam,hogy a következő kapcsolatomban nem követem el ezt, hanem minden nézeteltérést azonnal megbeszélünk, és láss csodát 5 éve remekül működik a kapcsolatunk!

Tudom,hogy nem a kérdésedre válaszoltam, de eszembe juttatta és úgy éreztem lekell írnom,hátha jó tanulópénz lesz számodra. Habár az is igaz,hogy mindenki a saját hibájából tanul.

2019. ápr. 6. 19:13
 7/17 A kérdező kommentje:

Köszi h ezt megosztottad velem, de én már próbáltam vele beszélni de mindig arra lyukad ki h csak én tehetek mindenről. Ez az utolsó amihez nyúlni szoktam, mert nem szívesen teszem. De ha megint írok neki akkor újból előröl kezdi. Gondoltam így egy kicsit talán átgondolja a dolgokat h mennyire megbántott.

2019. ápr. 6. 19:20
 8/17 anonim ***** válasza:
25%

Ha látta hogy olvastad és nem válaszolsz!

Ki tudja mi le nem forog a fejében🙂

2019. ápr. 6. 19:33
 9/17 anonim ***** válasza:
61%
Ha valaki ilyen idióta játszmákat tolna nekem, akkor biztos, hogy nem lenne sokáig a barátnőm.
2019. ápr. 6. 19:44
 10/17 anonim ***** válasza:
57%
Ha tényleg férfi, kibax. :)
2019. ápr. 6. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!