Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak általában milyen párkapcsolati problémát nem vallanak be?
Ha elvileg "tökéletes" a párod, milyen ok vezérel, hogy más karjaiban találj megnyugvást?
(Tuti nem a legyet is röptében típusról van szó)
Amilyen példát én láttam, ott az volt a gond, hogy a feleség jobb volt a férjénél. Csinos, nett, karrierje is jó, jó háziasszony, jó feleség és anya... és a férjnek kellett valami "tökéletlen". Ehhez a nőhöz nem tudott felnőni. És egy olyan nővel is csalta meg, aki finoman szólva sem volt a szebbik nem mintapéldánya. Akkor hallottam olyat először, hogy egy férfi nem egy bombázóval, hanem egy elhanyagolt nővel csalja meg a párját. Kellett a férfinak valaki a "szintjéről". Aki nem sportos, nem csinos, nem tiszta, nem tip-top.
Hiába volt a feleség tökéletes és tett meg mindent, mint nő, mint feleség és mint anya. A férj nem tudott vele lépést tartani és végül egy minőségileg rosszabbal kezdte csalni, aki mellett már úgy érezte, hogy "egyenlők".
Kevés nmekik a szex otthon, meg másra is áll a frkuk!
Ne agyaljátok túl, férfuak egyszerűen működnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!