Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férfiak általában milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak általában milyen párkapcsolati problémát nem vallanak be?

Figyelt kérdés

Ha elvileg "tökéletes" a párod, milyen ok vezérel, hogy más karjaiban találj megnyugvást?

(Tuti nem a legyet is röptében típusról van szó)

2019. márc. 29. 21:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes ember nincs. Ha valaki azt mondja neked, hogy te tökéletes vagy, az szükségszerűen hazudik.
2019. márc. 29. 21:12
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Én semmilyet nem vallok be.
2019. márc. 29. 21:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem ő mondta így, hogy tökéletes. Igazából nagyon ritkán jön szóba, szinte tabu.. De soha egy rossz szót nem mond rá.
2019. márc. 29. 21:18
 4/7 Noblesse Oblige ***** válasza:
89%

Amilyen példát én láttam, ott az volt a gond, hogy a feleség jobb volt a férjénél. Csinos, nett, karrierje is jó, jó háziasszony, jó feleség és anya... és a férjnek kellett valami "tökéletlen". Ehhez a nőhöz nem tudott felnőni. És egy olyan nővel is csalta meg, aki finoman szólva sem volt a szebbik nem mintapéldánya. Akkor hallottam olyat először, hogy egy férfi nem egy bombázóval, hanem egy elhanyagolt nővel csalja meg a párját. Kellett a férfinak valaki a "szintjéről". Aki nem sportos, nem csinos, nem tiszta, nem tip-top.

Hiába volt a feleség tökéletes és tett meg mindent, mint nő, mint feleség és mint anya. A férj nem tudott vele lépést tartani és végül egy minőségileg rosszabbal kezdte csalni, aki mellett már úgy érezte, hogy "egyenlők".

2019. márc. 29. 21:51
 5/7 anonim ***** válasza:
24%
Nekem gyanús, hogy pl. a férfiak komoly hányada nem olyan nőnél köt ki, amilyet szeretne, hanem annál, aki jut. Nem tudnak a férfiak alapból csajozni, az olyasmi, amit meg kell tanulni. Ha az apád nem foglalkozik veled, nem jársz el fiatalon valamilyen csapatba, nem kapsz egy nagyon jó családi közösségi hátteret, akkor nagy eséllyel nem leszel rá képes.
2019. márc. 29. 22:54
 6/7 anonim ***** válasza:
53%

Kevés nmekik a szex otthon, meg másra is áll a frkuk!

Ne agyaljátok túl, férfuak egyszerűen működnek!

2019. márc. 30. 00:59
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem tökéletes. Attl, hogy valakiről nem feltételezed, hogy félre fog dugni, attól megteheti. Ez van.
2019. márc. 30. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!