Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális ha a pasim egy csaj barátjával beszéli ki a mi parkapcsolati dolgainkat?
Nem látok benne problémát. Az, hogy az ember megbeszéli a barátaival a párkapcsolati dolgait, teljesen normális és természetes (nem kell "kibeszélésnek" tekinteni). Az, hogy egy lánnyal csinálja, önmagában nem jelent semmit.
Tudom, sokan ezért már féltékenykednek, de ők egyszerűen rosszul csinálják. Úgy kell felépíteni a kapcsolatot, hogy a felek bízzanak egymásban.
Hát érdekes lehet. Ha dicsér, , azért ( a lányokrol tudom, hogy mi nemigazán bírjuk, ha azt kell hallgatnunk, hogy x milyen jó az ágyban , miket tud, vagy bármi)
Ha szíd, meg azért ( a hátadmögött gyakorlatilag kiröhögnek) .
Szerintem semennyire.
A páromnak is vannak ellenkező nemű haverjai, egyáltalán nem zavar, de ha a mi dolgainkat teregetné ki nekik, akkor elég pipa lennék.
Jaj ismerős a téma.
Először csak beszélgettek, minden rosszat elmondotz rolam, ami nem is igaz.
Barátok lettek. Extrákkal.
Lenyegében a jő öreg csajozos duma.
Ilyen a feleségem olyan a feleségem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!