Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
INTJ nő vagyok. Van esélyem normális párkapcsolatra? 19/L
Ahogy így elolvastam a jellemzést nagyon illik rám, főleg a humor része és rájöttem, miért utálnak egy csomóan. Mármint elég megosztó személyiség vagyok. Átlagban kb. 10 ből 6 ember szívből gyűlöl, a maradék 4 meg imád. Az emberek szépnek tartanak, bár ez szerintem huszadrangú szempont. Sokan akartak velem járni, de még nem találkoztam olyannal, aki komolyabban érdekelne.
A "T" betű miatt velem nem... Üdv egy INFJ csávó "túl erős" F értékkel (90%) <:(
És veletek "T"-sekkel sosem leszek egy hullámhosszon pedig veled elvileg kellene... Az Ni miatt... :S De nem eddig akiket T-ket ismertem túl nagy volt a felfogás párkapcsolati téren... Túl racionálisak...
Hehe, pont a napokban töltöttem ki ilyen teszteket. És mind azt dobta ki, hogy én is INTJ vagyok.
De elvileg az INTJ-k a másik INTJ-t is furának tartják. Te fura vagy? :D
Amúgy szívesen megismernélek. :)
20/F
mindenki ilyen kategorizált fszom tudja micsoda csúfolt "egyéniség"
vajon én melyik csoportba férnél bele hmmmmm
Én is túl racionális vagyok. :)
Szerinted miért az INTJ nők a normálisak,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!