Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » INTJ nő vagyok. Van esélyem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

INTJ nő vagyok. Van esélyem normális párkapcsolatra? 19/L

Figyelt kérdés

[link]

Ahogy így elolvastam a jellemzést nagyon illik rám, főleg a humor része és rájöttem, miért utálnak egy csomóan. Mármint elég megosztó személyiség vagyok. Átlagban kb. 10 ből 6 ember szívből gyűlöl, a maradék 4 meg imád. Az emberek szépnek tartanak, bár ez szerintem huszadrangú szempont. Sokan akartak velem járni, de még nem találkoztam olyannal, aki komolyabban érdekelne.

2014. nov. 13. 00:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 anonim ***** válasza:
dejóó, én is ilyen vagyok, csak leszbiben. járunk? 20/L
2014. nov. 13. 13:12
 62/76 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam volna, hogy ennél a kérdésnél belefutok egy Galaxis útikalauz stopposoknak utalásba. :D

A 4 tulajdonsággal, a Hippokratész-féle vérmérséklet tipológiájára gondolsz. Egy részét megcáfolták, (a testnedvekhez kötést) de igaz, hogy a mai napig használják. Egyébként abból kolerikus jött ki nekem évekkel ezelőtt.

2014. nov. 13. 16:35
 63/76 A kérdező kommentje:

Most kitöltöttem és ott is INTJ jött ki. :)

2014. nov. 13. 16:38
 64/76 anonim ***** válasza:

Ne aggódj:)

Megnéztem az oldalt és ENTJ eredményem van, nőként:D

Ennek ellenére lassan húsz éve élek boldog házasságban. Igaz elég sokat küzdök az ellen, hogy ne jöjjön elő a minihitler énem:)

2014. nov. 13. 17:33
 65/76 anonim ***** válasza:

*küzdök azért

Na megyek is inni egy kávét, mert nem műdödik már az agyam:)

2014. nov. 13. 17:36
 66/76 anonim válasza:

INTJ-nek lenni király. Egyedül a párkapcsolat terén kellemetlen, ezt meg kell hagyni. Nőként könnyű a dolgod, alapvetően még találhatsz is idősebb férfit, aki akár nem INTJ, de érettebb. Férfiként sokkal nehezebb, korabeli lányok mind idősebb pasikra buknak, 5 évvel fiatalabb kislányokkal meg nem sok mindenről lehet beszélgetni, ráadásul teljesen érzelem vezéreltek, kiszámíthatatlanok, és fura társaságokba verődnek. És hát az az esély, hogy két INTJ egymásra találjon vajmi kevés, másrészt meg ki tudja, hogy kijönnének-e egymással.

Üdv.:

21/F, INTJ teljes mértékben :)

2014. nov. 27. 22:55
 67/76 anonim ***** válasza:

Nekem találni egy másik INFJ-t na az még nehezebb. Kapásból mi vagyunk a legritkább típus :(

2014. nov. 27. 22:56
 68/76 Kurtz Bickle ***** válasza:
Nyugi #67, INFJ-ben mégis több a nő, mint a férfi. :-)
2014. nov. 28. 12:43
 69/76 anonim ***** válasza:
Igen ez a szerencsém, hogy több a nő benne, mint mi srácok... Bár emiatt a többi kateróiánál próbáloznom sem érdemes, nem fognak megérteni (tapasztalat).
2014. nov. 28. 12:45
 70/76 anonim ***** válasza:
Nekem az INFP jött ki férfi létemre. Nem mintha ez bármit is jelentene, mert az ember nem csak az elméből áll.
2014. dec. 13. 11:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!