Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
INTJ nő vagyok. Van esélyem normális párkapcsolatra? 19/L
Ahogy így elolvastam a jellemzést nagyon illik rám, főleg a humor része és rájöttem, miért utálnak egy csomóan. Mármint elég megosztó személyiség vagyok. Átlagban kb. 10 ből 6 ember szívből gyűlöl, a maradék 4 meg imád. Az emberek szépnek tartanak, bár ez szerintem huszadrangú szempont. Sokan akartak velem járni, de még nem találkoztam olyannal, aki komolyabban érdekelne.
5x5rubikkocka:
A 20 kérdéses nem jó, mert rossz eredményt ad ki a legtöbb esetben. Barátnőimmel csináltuk meg közösen, hogy nevessünk a végeredményen, de a legtöbb dolog tényleg igaz ránk. Mondjuk a humor rész tényleg vicces, ha beismered magadnak a hibáidat. :)
Félreértettél. Arra vagyok kíváncsi, hogy mivel le van írva az INTJ jellemzése, TI mennyire találjátok kibírhatatlannak az ilyen nőket. Nem minden, de a legtöbb dolog igaz rám.
Megkérdezhetem, hogy mi a foglalkozásod vagy mi szeretnél lenni? Mert nekem az ajánlott foglalkozások közt ott van mindegyik, amire gondoltam: idegsebész, filozófia egyetemi tanár stb. :)
Nem mindig. Egy barátnőm megkérdezte, hogy szociopata vagyok-e. Mondta, hogy az sem zavarja, ha igen, mert neki tetszik, hogy ennyire fura vagyok. Azért az durva, ha szociopatának gondolják az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!