Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
INTJ nő vagyok. Van esélyem normális párkapcsolatra? 19/L
Ahogy így elolvastam a jellemzést nagyon illik rám, főleg a humor része és rájöttem, miért utálnak egy csomóan. Mármint elég megosztó személyiség vagyok. Átlagban kb. 10 ből 6 ember szívből gyűlöl, a maradék 4 meg imád. Az emberek szépnek tartanak, bár ez szerintem huszadrangú szempont. Sokan akartak velem járni, de még nem találkoztam olyannal, aki komolyabban érdekelne.
Vicces dolog 2 év után elolvasni egy ilyen beszélgetést. :D Nekem is sokat segített a teszt ha másban nem is de önmagam megértésében. így találtam rá a kérdésre is. Kíváncsi lennék ha olvasod ezt a kérdést hogy 2 év után mi változott?
Amúgy le sem tagadhatnád hogy intj vagy a válaszaid alapján. ;)
Sziasztok ! :)
Én is INTJ-vagyok. Párommal jól megvagyunk (7 éve :) )
2 évente megcsinalok mindig valami tesztet hogy még mindig INTJ vagyok -e /annak számítok e :D de mindig ugyan az jön ki pedig valtozok mindig kicsiket. De úgy tűnik mindig ugyanaz maradok :D
Nincs. Elcseszettek vagyunk ízig-vérig :D
de ilyennek is kell lenni valakinek.
egy intj nő
(na jó, néha azért összejöhet, ha találsz valakit aki elfogad ilyennek meg a furcsaságaiddal együtt, de valljuk be ez ritka sajnos, a nagy tömeg a kommersz csajokra bukik, mi meg kilógunk a sorból durván)
Üdv!
Azóta ha jól számolom, 23/L lettél (remélhetőleg).
Én ebben a korban még nem találkoztam az MBTI-vel, elkerülhettem volna pár kacskaringót.
A poszthoz: igen, van, csak alaposan meg kell tervezned és végrehajtani sem egyszerű. :)
A többieknek ez ösztönösen megy.
Üdv: INTJ, 35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!