Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
INTJ nő vagyok. Van esélyem normális párkapcsolatra? 19/L
Ahogy így elolvastam a jellemzést nagyon illik rám, főleg a humor része és rájöttem, miért utálnak egy csomóan. Mármint elég megosztó személyiség vagyok. Átlagban kb. 10 ből 6 ember szívből gyűlöl, a maradék 4 meg imád. Az emberek szépnek tartanak, bár ez szerintem huszadrangú szempont. Sokan akartak velem járni, de még nem találkoztam olyannal, aki komolyabban érdekelne.
https://www.youtube.com/watch?v=b65KGPFIV0o
Pontosan erre alapul ez a teszt is.
#5 ill. #20 vagyok - egyetemista vagyok, foglalkozásom lényegében még nincs. :D
Filozofálni ellenben szeretek. Egészen sokat. Még jó, hogy vannak olyan barátaim, akik ebben partnerek. Bár sokszor mondják, hogy minek ennyit gondolkodni.
w3dzz:
Nem az a gond, hogy nem kellek a kutyának se, hanem, hogy én nem találok megfelelőt. Még amellett is, hogy ennyire idegesítő vagyok mások számára sokakat érdeklek, de mint mondtam azért, mert az emberek szépnek látnak. A legtöbb pasi felületes és a külsőm miatt lenne velem, míg én olyan embert szeretnék, akinek tetszik az, hogy ennyire úgymond "fura" vagyok.
#32:
Számomra az ideális jelölt:
külső: Legyen magasabb nálam (175 cm), karizmatikus nincs más megkötés, annyi, hogy kellemes legyen rá nézni.
Nekem inkább a kisugárzás számít.
Belső: intelligens, ez nálam alap. Leginkább az számít nekem, hogy ne legyen átlagos. Mindenképp individuum legyen. És a legfontosabb szeresse azt, hogy ilyen vagyok.
Érdekes. Én szintén INTJ-ként magamon azt vettem észre, hogy a - nálunk természetesnek mondható - személyiséggel, intelligenciával és műveltséggel kapcsolatos elvárások mellett igencsak lényeges, hogy a leendő barátnőm jól nézzen ki. A jó jelen kontextusban az én szubjektív értékítéletemet jelenti, természetesen; nem valami külső mércének való megfelelést. Te mennyire vagy önmagaddal őszinte ebben a kérdésben? Ezért is kérdeztem, hogy volt-e már valakid.
A másik fontos kérdés: átéltél már bármikor mély, tartós érzelmeket? Ezek konjunktív feltételek.
w3dzz:
Nem mondtam, hogy menekülnek. Épp ez az a legtöbben még úgy is járnának velem, hogy rossz értelemben furának tartanak, mert felszínesek, ezért nem lennék együtt egyikükkel sem. Nem tudom, miért vonsz le rossz következtetéseket. Eddig egy olyan pasival találkoztam aki valamilyen szinten érdekelt, de nem voltunk egy hullámhosszon. És nem vagyok a cicád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!