Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tegyük fel, van egy 18 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyük fel, van egy 18 éves lányod, aki egy 30 éves férfival jár, összeköltöznek. Havonta szülőként mekkora összeggel tudnád támogatni a lányodat?

Figyelt kérdés

te szülőként nem akarod, hogy a lányod kiszolgáltatott legyen teljesen anyagilag a pasijának, dolgozni nem tud, mert még nappalin tanul, de együtt élnek, vannak kiadások.

a férfi saját lakása, albéreti díj nincs, de rezsi, kaja, ilyesmi, igen.

2019. febr. 15. 06:27
1 2 3 4 5 6
 51/57 anonim ***** válasza:
74%
A "szereti" nem indok a költözèsre. Szeretni tudja úgy is, hogy otthon lakik a szüleivel ès találkozhatnak.
2019. febr. 15. 13:00
 52/57 anonim ***** válasza:
58%

Az #50-esnek nagyon igaza van.

Èn is azt gondolom, hogy szülőkènt nem feltètlen azzal teszel jót, hogy finanszírozod ezt a helyzetet. Mit vársz el az anyagi segítsègtől? Hogy majd jobb sora lesz a lányodnak? A pasi jobban kiveszi majd a rèszèt a házimunkából? Èn őszíntèn szólva erősen kètlem sajnos.

2019. febr. 15. 14:34
 53/57 anonim ***** válasza:
93%

"Van egy felnőtt lányod"

Az nincs neki. Egy saját jövedelemmel nem rendelkező, gimnazista, tini lánya van.

2019. febr. 15. 14:43
 54/57 anonim ***** válasza:
17%
Látom sok itt a proli, megkeseredett ember, aki szerint a gyerek ha kiteszi a lábát otthonról, végre le van róla a gond anyagilag. Kérdező, én támogatnám havi 50-70 ezerrel, a többit tényleg keresse meg diákmunkával, de semmiképp nem hagynám hogy anyagilag kiszolgáltatott legyen a pasinak. Az másik téma , hogy azért elbeszélgetnék vele, hogy 18 évesen ez kicsit korai lépés, és jobb lenne ha a jövőjét épitené a konyhatündérkedés helyett.
2019. febr. 16. 08:11
 55/57 anonim ***** válasza:
56%

"Látom sok itt a proli, megkeseredett ember, aki szerint a gyerek ha kiteszi a lábát otthonról, végre le van róla a gond anyagilag." - Szó sincs erről, csak nem támogatnám a gyerekem minden agymenését anyagiakkal is. Ezt az esetet meg főleg nem, olvasd el alaposabban.

Mellesleg ismerek egy családot, az egyik lányuk sehogyan nem tud spórolni, már 30-as, a szülei teljesen kétségbe vannak esve, hogy sehogyan nem lesz önálló, ők meg nem lesznek fiatalabbak.

2019. febr. 16. 10:21
 56/57 anonim ***** válasza:
Egyébként engem sem támogattak mindenben anyagilag a szüleim, nekem is volt olyan, amire azt mondták, hogy erre nem adnak, ha akarom, gyűjtsek rá. Nem hülyeségekre kell feltétlenül gondolni, de például én szeretek utazni, ezek nagyobbik részébe ők anyagilag nem szálltak be, amúgy meg nem elvesztegetett pénz, mert egyrészt kikapcsolódás, másrészt volt, ami túra, tehát sport, volt, ami városnézés, tehát kultúra, és többnyire külföld, tehát nyelvgyakorlás is, ráadásul volt, ahol új ismerősökre is szert tettem, tehát emberi kapcsolatok építésére is jó. Csak a szüleim ezt nem finanszírozták. Nem baj, megkerestem a rávalót. Nem kötelessége a szülőnek mindent kifizetni a gyerekének. Gyerekkoromban akartam fényképezőgépet, nem vették meg, de adtak zsebpénzt alkalmanként, abból összegyűjtöttem az árát, és megvettem, akartam videó kamerát, szintén nem vették meg, volt zsebpénzem, összegyűjtöttem, megvettem. A zsebpénz elköltésébe nem szóltak bele, de meg kellett dolgoznom érte, mert csak kirándulásokra, táborokra és ötösökre kaptam.
2019. febr. 16. 10:33
 57/57 anonim ***** válasza:

Kérdező!

A lányod döntött hogy mit akar csinálni. Hogy jó döntés vagy rossz, teljesen lényegtelen a külvilág számára. A lányod a te életed része, így a kérdésedet intézd magadhoz: "mennyivel tudom támogatni a lányom" ?

Ahány ember, annyi élethelyzet, felfogás, értékrend. Ha valaki nem támogatná a gyerekét ebben a helyzetben, az ugyanolyan döntés, mintha 1.000.000Ft-ot adna havonta. Nekem annyi kérdésem lenne hozzád, hogy téged miben, vagy mit befolyásol az, ha valaki mond egy összeget?

A te élethelyzeted, dönts okosan.

2019. febr. 17. 11:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!