Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tegyük fel, van egy 18 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyük fel, van egy 18 éves lányod, aki egy 30 éves férfival jár, összeköltöznek. Havonta szülőként mekkora összeggel tudnád támogatni a lányodat?

Figyelt kérdés

te szülőként nem akarod, hogy a lányod kiszolgáltatott legyen teljesen anyagilag a pasijának, dolgozni nem tud, mert még nappalin tanul, de együtt élnek, vannak kiadások.

a férfi saját lakása, albéreti díj nincs, de rezsi, kaja, ilyesmi, igen.

2019. febr. 15. 06:27
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem a kérdező pont a gyerek, aki harminc éves mellé költözzött és a szülők nem akarják támogatni.
2019. febr. 15. 10:03
 32/57 A kérdező kommentje:
utolsó: nem a gyerekem vagyok.
2019. febr. 15. 10:28
 33/57 anonim ***** válasza:
55%
A szüleim mindig mindenben támogattak,lehetőségeik szerint.Ha valamelyik döntèsemmel nem egyeztek,akkor sem vágtàk a fejemhez,hogy nem támogatunk mert hülye voltál,vagy mert nem jön be nekünk az aktuàlis párod stb. Csak tanácsot adtak és felhívtàk a figyelmem a lehetséges következményekre...nem értem miért kell tàmadni a kérdezőt.Szerintem annyival tàmogasd,amennyire anyagi lehetősègeid megengedik,és ameddig tudod.És ha már tanul,feltètelezem,hogy nem hülye,bíztasd arra,hogy tanuljon és próbàljon meg valamit dolgozgatni mellette.Hozzáteszem,engem nem nagyon tàmogattak a szüleim,de nem azért,mert nem akartak,hanem mert nem volt miből.Ha volt miből,azt vettèk alapul,hogy jusson is meg maradjon is...
2019. febr. 15. 10:37
 34/57 anonim ***** válasza:
83%
De fura, hogy pont arra reagált, hogy szerintem ő pont a gyerek :)
2019. febr. 15. 10:44
 35/57 A kérdező kommentje:
34 akkor megvan a napi örömöd, nem sok lehet az életedben, ha más provokálása okozza csak.
2019. febr. 15. 10:55
 36/57 A kérdező kommentje:

köszi 33-as.

van még 2 másik gyeekem is rajta kívül, nem lesz könnyű, de vhogy megoldom.

2019. febr. 15. 10:56
 37/57 A kérdező kommentje:

érettségi-felvételi előtt áll, hétvégén is tanulnia kell.

napközben fél 4-ig suliban van, másfél óra utazás után ér haza, a párjához, aho pedig napi szinten háztartást vezet, tanul, készül másnapra.

nem lusta, sok más fiatalnak nem kell otthon annyit dolgoznia, mint a lányomnak most, hogy elköltözött.

nyáron dolgozni tervez.

2019. febr. 15. 10:59
 38/57 anonim ***** válasza:
100%

"napközben fél 4-ig suliban van, másfél óra utazás után ér haza, a párjához, aho pedig napi szinten háztartást vezet, tanul, készül másnapra.

nem lusta, sok más fiatalnak nem kell otthon annyit dolgoznia, mint a lányomnak most, hogy elköltözött."

Ácsi, a pasi mit csinál otthon? Amúgy üdvözlöm a lányodat a való életben, de ennyi erővel semmivel sem csinál kevesebbet, mint hogyha egyedül élne.

2019. febr. 15. 11:03
 39/57 A kérdező kommentje:
a párja dolgozik, eseti jelleggel besegít a háztartásban, de a munka dandárja a lányomon van.
2019. febr. 15. 11:13
 40/57 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, mos, főz, hàztartást vezet, napi 1,5 orat utazik a kani miatt és még fizessen is 18 évesen? Hát gratulálok.... redd inkabb azt a penzt felre neki amit a "közös életükbe" adnál...
2019. febr. 15. 11:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!