Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tegyük fel, van egy 18 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyük fel, van egy 18 éves lányod, aki egy 30 éves férfival jár, összeköltöznek. Havonta szülőként mekkora összeggel tudnád támogatni a lányodat?

Figyelt kérdés

te szülőként nem akarod, hogy a lányod kiszolgáltatott legyen teljesen anyagilag a pasijának, dolgozni nem tud, mert még nappalin tanul, de együtt élnek, vannak kiadások.

a férfi saját lakása, albéreti díj nincs, de rezsi, kaja, ilyesmi, igen.

2019. febr. 15. 06:27
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
87%
Egyetlen fillérrel sem támogatnám ezt az agyament helyzetet. Előbb érettségizzen le, utána lehet menni a bikához.
2019. febr. 15. 11:43
 42/57 anonim ***** válasza:
87%

"a párja dolgozik, eseti jelleggel besegít a háztartásban, de a munka dandárja a lányomon van."

Uramatyám, tényleg az az álma a lányodnak, hogy valakinek a csicskája legyen?

2019. febr. 15. 11:50
 43/57 anonim ***** válasza:
17%
Azért alap, hogy ő csinálja a házimunkát, hamár anyagilag nem tud hozzájárulni semmivel
2019. febr. 15. 11:53
 44/57 anonim ***** válasza:

Akkor mèg arra válaszolj, mièrt költözött oda? A suliból is messze van, háztartást is vezetnie kell, csak megnehezíti az èletèt tök feleslegesen.

Amúgy továbbra sem támogatnám. Egye meg amit főzött. Ő döntött így, hogy neki ez kell, viselje a következmènyeit. Ha nem bírja, haza jöhet, aztán ennyi.

2019. febr. 15. 12:07
 45/57 A kérdező kommentje:

nincs messzebb, csak más irányban laknak, mint mi.

mert szereti...

2019. febr. 15. 12:10
 46/57 anonim ***** válasza:
61%
Nagyon rossz szülő lehetsz..
2019. febr. 15. 12:11
 47/57 A kérdező kommentje:

46 milyen alapon minősítesz ismeretlenül?

a helyedben nem személyeskednék.

nem vagyok rosszabb szülő, mint amilyen rossz ember te vagy, hogy vadidegen embert rossz szülőnek nevezel, anélkül, hogy belelátnál az életébe.

2019. febr. 15. 12:15
 48/57 anonim ***** válasza:
65%
Van egy felnőtt lányod, aki így döntött. Neked nem tiszted támogatni anyagilag, akkor se lenne ha egykorú párja lenne. Ő döntött így, ha bejön, bejön, ha nem, akkor max. hazaköltözik. És igen, ha az ember nem a szülőkkel él, akkor meló/suli után ott van a házimunka.
2019. febr. 15. 12:23
 49/57 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az nem tiszta, hogy egy 30 éves felnőtt férfi hogy lehet ennyi ésszel szabadlábon. Tudnia kéne jól, hogy mennyire fontos az érettségi, mert azon múlik a felvételi is. Ha akkora nagy a szerelem, hogyhogy nem nézi a férfi a lányod érdekeit? Egy érettségi előtt álló fiatalnak otthon a helye, a szülői házban, ahol csak az a dolga, hogy tanuljon, és a saját szobáját rendben tartsa. Komolyan, Te Anyaként helyénvalónak gondolod ezt az egészet?
2019. febr. 15. 12:31
 50/57 anonim ***** válasza:
76%

Én ezt így semmilyen formában nem támogatnám anyagilag.

Amit tennék, elmondanám neki a véleményemet, hogy szerintem ez miért nem jó, onnantól viszont ő dönt, hogy továbbra is marad-e ebben a felállásban, akkor viszont oldja meg az anyagiakat.

Szóval, több bökkenő is van ezzel a helyzettel, de lássuk pontokba szedve:

"napközben fél 4-ig suliban van, másfél óra utazás után ér haza, a párjához, aho pedig napi szinten háztartást vezet, tanul, készül másnapra."

- Fél 4-ig suliban van, hány órát is pontosan?

- Másfél órát utazik a párjához, akkor nyilván a suliba is, tehát ez napi 3 óra utazás, nem? Plusz az az idő, amit a suliban tölt.

- Háztartást vezet és tanul is. Mennyire megy jól neki az iskola? Mennyit tud aludni? Mik a tervei a jövőben?

"a párja dolgozik, eseti jelleggel besegít a háztartásban, de a munka dandárja a lányomon van."

- Erről meg az a véleményem, hogy 30-as dolgozó nőként sem tűrném, hogy a párom csak besegítsen, és én vigyem a háztartás nagyobbik részét, miközben én sem csak lógatom a lábam, ugye az én esetemben dolgozom, a lányodnak meg ott az iskola, az is olyan, mint a munka, még ha most nem is keres vele, de most kéne megalapoznia majd a későbbi munkát, és nem mindegy, milyen szintet céloz be.

Oké, fiatal, legyen szerelmes, csak ilyen felállással ebből könnyen lehet ám később sírás is. A pasi később is csak besegíteni fog, ha ez így marad, vagy előbb-utóbb már azt sem, a lányodra meg maradnak a gyerekek, a háztartás, a munka, egy személyben...

Nézd meg ezt a videót:

https://www.youtube.com/watch?v=bzFcGL76UFw

2019. febr. 15. 12:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!