Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyük fel, van egy 18 éves lányod, aki egy 30 éves férfival jár, összeköltöznek. Havonta szülőként mekkora összeggel tudnád támogatni a lányodat?
te szülőként nem akarod, hogy a lányod kiszolgáltatott legyen teljesen anyagilag a pasijának, dolgozni nem tud, mert még nappalin tanul, de együtt élnek, vannak kiadások.
a férfi saját lakása, albéreti díj nincs, de rezsi, kaja, ilyesmi, igen.
"a párja dolgozik, eseti jelleggel besegít a háztartásban, de a munka dandárja a lányomon van."
Uramatyám, tényleg az az álma a lányodnak, hogy valakinek a csicskája legyen?
Akkor mèg arra válaszolj, mièrt költözött oda? A suliból is messze van, háztartást is vezetnie kell, csak megnehezíti az èletèt tök feleslegesen.
Amúgy továbbra sem támogatnám. Egye meg amit főzött. Ő döntött így, hogy neki ez kell, viselje a következmènyeit. Ha nem bírja, haza jöhet, aztán ennyi.
nincs messzebb, csak más irányban laknak, mint mi.
mert szereti...
46 milyen alapon minősítesz ismeretlenül?
a helyedben nem személyeskednék.
nem vagyok rosszabb szülő, mint amilyen rossz ember te vagy, hogy vadidegen embert rossz szülőnek nevezel, anélkül, hogy belelátnál az életébe.
Én ezt így semmilyen formában nem támogatnám anyagilag.
Amit tennék, elmondanám neki a véleményemet, hogy szerintem ez miért nem jó, onnantól viszont ő dönt, hogy továbbra is marad-e ebben a felállásban, akkor viszont oldja meg az anyagiakat.
Szóval, több bökkenő is van ezzel a helyzettel, de lássuk pontokba szedve:
"napközben fél 4-ig suliban van, másfél óra utazás után ér haza, a párjához, aho pedig napi szinten háztartást vezet, tanul, készül másnapra."
- Fél 4-ig suliban van, hány órát is pontosan?
- Másfél órát utazik a párjához, akkor nyilván a suliba is, tehát ez napi 3 óra utazás, nem? Plusz az az idő, amit a suliban tölt.
- Háztartást vezet és tanul is. Mennyire megy jól neki az iskola? Mennyit tud aludni? Mik a tervei a jövőben?
"a párja dolgozik, eseti jelleggel besegít a háztartásban, de a munka dandárja a lányomon van."
- Erről meg az a véleményem, hogy 30-as dolgozó nőként sem tűrném, hogy a párom csak besegítsen, és én vigyem a háztartás nagyobbik részét, miközben én sem csak lógatom a lábam, ugye az én esetemben dolgozom, a lányodnak meg ott az iskola, az is olyan, mint a munka, még ha most nem is keres vele, de most kéne megalapoznia majd a későbbi munkát, és nem mindegy, milyen szintet céloz be.
Oké, fiatal, legyen szerelmes, csak ilyen felállással ebből könnyen lehet ám később sírás is. A pasi később is csak besegíteni fog, ha ez így marad, vagy előbb-utóbb már azt sem, a lányodra meg maradnak a gyerekek, a háztartás, a munka, egy személyben...
Nézd meg ezt a videót:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!