Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult veletek olyan, hogy egy kapcsolatban, nagyobb összeggel, értéktárgyakkal "lehúzott" a partneretek?
Itt nem elsősorban nem a válás utáni dolgokról lenne szó –persze olyat is írhattok- hanem normál párkapcsolatról. (baráti, élettársi)
Rövid történetet is írjatok, ha lehet illetve kort és nemet is.
+ Mikor történt az eset?
Fél évet pazaroltam el arra a ...-ra, nincs pénz amivel ezt pótolni lehetne.
Ráadásul egy epres milkát is adtam neki egyszer.
igen, sajnos velem is előfordult :(
4 hónapig jártam a hapsival, és amíg én dolgoztam addig ő pihent, utána nekem kellett állandóan utána járkálnom, jegyet vennem,telefonálnom, meg ugyanúgy fizetnem mindent a randikon, míg ő arra sem volt képes hogy egy centet is adjon az ösztöndíjából. Elég drága mulatság volt úgy,hogy utána ő nevezett skótnak. Na, amikor kiderült,hogy ennyire nem becsül mint embert, akkor jött a 3.hónap után egy baromi nagy egyhónapos vita, a végén meg kirúgtam.
Ha ilyennel találkoztál, akkor ne kerülgesd, hanem dobd ki. Az ilyet csak a más kárára történő könnyebb megélhetés érdekli.... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!