Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja itt a lányok nagyobb része, hogy bejönnek nekik a macis fiúk (van akinek bejön, de ritka)? Mikor ha kimegyek az utcára, akkor majdnem az összes lány a díszpintyekkel mászkál kézen fogva.
..ha jól érzed magad úgy ahogy vagy...akkor ne törődj semmivel....hidd el,biztos te is be jössz valakinek...azt mondják elhizott tini vagy:),gyere el velem én rakatok gyomorgyűrűt..ha kedvet kapsz és kell is..te is megcsináltatod,majd kiröhögjük ezt a sok kocsogot aki le dagadt tiniz,meg csúfol....ÉS akkor majd mindenki BEKAPHATJA!!!!!!!!!!!!(és ezt nem értük,hanem magadért)
U.i.:Egy szintén dagadt tini(lány)!!!!!!!!!!!DE NEM SOKÁIG!!!
ugye tudod, hogy a gyomorgyűrű aránytalanul fogyaszt?
Szóval egy feszesítő műtét kell majd hozzá, mert különben úgy nézel ki vele majd, mint aki 3 számmal nagyobb bőrt vett fel reggel. :/
Nekem volt macis barátom, MEDVE ÚR volt a beceneve. Ő elég magas is, impozáns.
Mondjuk attól függ kinek mi a macis.
És amúgy te mi alapján minősítesz valakit díszpintynek?
Ismeretlenül vonsz le általánosítást, azért inkább ez a gáz, nem a testsúlyod.
Kedves 3-as, teljesen igazad van. Végre egy srác, aki nem siránkozik és hibáztatja az összes nőt, amiért neki nincs barátnője.
Én úgy gondolom, hogy nem a nők hibája az ha valaki nem jön be nekik, ahogy a férfiaké sem, ha mondjuk én nem jövök be nekik... Mindenki keresse magában a hibát, csak azután ítélkezzen!
Kedves Kérdező! De azért Neked természetesen vékonycsinoshűségeskedvescsendesszéptoleránsokos barátnő kell?
Akkor meg el kell kezdeni összeszedni magadat.
Egy díszpinty
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!