Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? A párom azt szeretné ha összeköltöznék de elég "furcsán" élnek 20/L
Figyelt kérdés
a furcsaság az hogy kicsit koszosan élnek :/ ezt nem úgy értem hogy nem fűrdenek stb. csak hát elég szegények,így hónap végére már kéregetnek a szomszédból ennivalót. Az a legnagyobb bajom hogy ilyen nagy mellegben a hűtőt nem indítják el,és mindent kint hagynak a legyeknek,szó szerint :/ mindenhol legyek vannak,ha lecsapkodják akkor se a kukába teszik otthagyák ahol épp lecsapták. A függöny is szinte már fekete,a lepedőket a huzatokat stb. talán mióta újakat vettek ami decemberbe volt azt se mosák hónapokon keresztűl. Én ehhez nem így vagyok szokva,mi hetente takarítunk stb.Szóval náluk áll a kosz a házba.A barátom hálószobája kicsit jobb álapotba van,mert próbálok segíteni a takarításba,mondjuk ő magától is takarít. Így nem akarok élni vele,mondtam neki hogy költözzűnk össze de csak akkor ha külön lakásunk lesz. A barátom most 2. hónapja dolgozik.2012. júl. 2. 12:58
1/6 anonim válasza:
én így alapból nem költöznék össze vele, még ha szép házuk is lenne. ha már összeköltöztök akkor ketten
3/6 anonim válasza:
hát én tuti nem tudnák a koszban élni ! inkább vegyetek ki albérletet pl
4/6 anonim válasza:
valószínű,ha kajára alig van pénz majd pont albérletre lesz..
5/6 anonim válasza:
Külön lakásba költözz nyugodtan vele,hisz irtad hogy ő próbál tiszta környezetet maga körül tartani.
De szülők nem olyanok,ugy esélytelen.
De ha már ketten vagytok,akkor könnyebb,hisz te rendszerető vagy,tudod mit hogy kell,neki meg mondod,hogy drágám porszivózz ki,teregesd ki amit kimosott a gép,stb.
6/6 anonim válasza:
Ebbe ne menj bele! Ti bútorozzatok össze egy másik helyen ahol azt csináltok amit akartok! Az pedig amit ők csinálnak az nem "furcsán" élés hanem igénytelenség,és attól mert olyan az anyagi helyzetük amilyen attól nem kellene igénytelennek lenniük. És ez sajnos az Ő szegénységi bizonyítványuk!
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!