Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval, hogy össze ismerkedtem nem régen egy sráccal, és tegnap találkoztunk aranyos volt minden, mondta hogy majd fog írni, és szeretne majd még találkozni velem. És azóta nem is keresett szinte, vajon miért?
Vagy közbejött neki valami - ez jó,
Vagy valaki - lehet több "vasat tart a tűzben", ez is megszokott párt keresőknél :(
Ha nem ez akkor majd a következő :)
Te kerested? És ha azt gondolja, hogy nem keres, biztos nem kellek neki?
Lehet azért csinálja, hogy felhívja a figyeledet- és mint látom ossze is jott neki, mert kiírtad egy oldalra.
Azt mondta, hogy ma fog keresni???
Ne légy türelmetlen, szerintem ha akar valamit, úgyis fog keresni. Pár napot nyugodtan várhatsz.
Egyébként én is voltam már párszor ilyen szituban, és tudom nem könnyű várni.
1-2 napig legyél türelemmel, mielőtt leírnád :)
Talán taktikázik (bár ez talán erős kifejezés rá) - a lényeg, hogy ő valószínűleg nem tudja, hogy jó nálad és nem akar nyomulósnak tűnni.
Mégis, az milyen lenne már, hogy megadod neki a számod és már aznap este rádcsörög, hogy "mi újság, történt valami délután, mióta utoljára találkoztunk?"
Szóval várj türelemmel, minden bizonnyal elnézést kér majd, hogy csak most keres és meghív valahová. :) Ha viszont eltelik egy hét és nem hív, akkor sajnos meggondolta magát...
velem is előfordult már ilyen, nem dől össze a világ
majd jön más :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!