Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos kérés lenne a részemről?
Arról van szó, hogy a barátommal 3 éve lakunk együtt albérletben, mindent felesben fizetünk, de én ezt nem tartom igazságosnak annak fejében, hogy ên havonta nettó 120e körül kapok kézhez, ő viszont nettó 350e körül keres. Mivel mindent felezünk, nekem ebből elmegy 80-90e forintom, plusz vannak minden hónapban apróbb kiadásaim (tisztálkodószerek stb...), így szinte semmit nem tudok félretenni, ő pedig simán félretesz havi 250-et. Ráadásul minden évben elvárja a nyaralást, ami persze jó, de az összekuporgatott pénzemet mind elviszi, míg ő egy havi béréből kifizeti azt, mert mindegyikünk a saját részét fizeti.
Felhoztam neki, hogy arányosítani kellene a kiadásokat a fizetésünkhöz. Szerintetek jogos lenne a kérésem?
Persze szerinte nem, de így annyi tartalékom sem marad, hogy a saját lábamra tudjak állni, ha esetleg bármikor vége lenne a kapcsolatunknak és emiatt nem érzem magam érzelmileg biztonságban.
27/n
Hal Istennek en az ilyen pasikat elkerülöm...
N26
Én úgy gondolom, hogy egy 3 éves kapcsolatban ez nevetséges. Képtelen lennék úgy dőzsölni, hogy azt látom a párom hónapról hónapra nélkülöz.
Tudom hogy nem látsz a nagy szerelemtől, de elmondom neked mi a helyzet. Ha holnap fogod a cuccod és lelépsz, szinte biztos nem sírna utánad. Nagyon jó neki, hogy ott vagy, kevesebb a költsége, mintha egyedül lenne, ott az ingyen pun_ci és gondolom főzöl, mosol rá. Arany élete van.
Hagyd ott ezt a csávót.
Halott kapcsolat
Ha bizna benned es bizna abban h te vagy a jovoje
nem kuporgatna es hagyna h az egesz havi fizud elmenjen a megelhetesre nyaralasra
Mi 2 eve voltunk egyutt munkanelkuli lettem
4honapig fizetett mindent semmim sem volt
bar a lakbert is o fizette hiszen duplajat kereste mint en
nyaralni o akart menni o fizette
teljesen mellem allt.tamogatott a legrosszabb idoben
sosem volt kolcsonpenz...
Ami az ove az enyem is,ami az enyem az ove is...
Mar 8eve egyutt vagyunk
tavaly osszehazasodtunk.
Szerencsere o is sporolos en is
a kiadasok javareszt ot terheli meg most is
de neki ez teljesen termeszetes hiszen o a ferfi
elakartam menni mar menni masodik allast keresni
sosem engedte meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!