Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagy összeveszés amiről én tehetek-összeraktam a cuccait-félig-meddig együtt éltünk-után, sírás, kérés, könyörgés -részemről-semmi előre lépés. Aztán 3 hét múlva eljön és azt mondja "Hiányoztál". Ez mit jelent egy megbántott, sértett férfinél?
Ha nem változtál, nem, de persze úgyis le lesznek pontozva az ilyen válaszok, és csak azok lesznek felpontozva, akik azt írják, hogy persze, folytasd.
De figyelj, ha nem teszel semmit, és tényleg a te hibád, sok ilyen lesz, de egyszer aztán végleg meg fogja unni, akkor pedig foghatod a fejedet. Én nem ülnék kényelmesen a popsimon, bizonyítok, hogy igen, tudom, hogy hülye voltam, de jobbat szeretnék neki adni.
Ja igen, és nő vagyok.
Miért lenne lepontozva?:)
Nem!Én tényleg a véleményetekre voltam kíváncsi.Nem szoktam ilyen hülye lenni.És mindent megteszek,h bebízonyítsam,hogy többé nem történhet meg.Igazából az érdekene,hogy mekkora törést okozott ez benne-az amúgyis érzékeny lelkében.:(
Hogy a "hiányoztál"Felér-e egy szeretlekkel v egy megpróbálok megbocsájtani neked-del.
Köszi minden választ
Sziasztok!
Köszönöm,hogy válaszoltatok a kérdésemre.
Azóta,rendeződni látszanak a dolgaink.
Azt mondják,semmi sem történik véletlenül.
Talán azért volt erre az egészre szükség,hogy rájöjjünk ,igenis fontosak vagyunk egymásnak.
Nagyon szeretem és azt hiszem ő is viszont.
A korunk:32, 36.Túl egy -egy váláson -5 fiú gyermekkel.:-)
Üdv. mindenkinek:Kriszti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!