Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség alatti kevés vagy semmi szex, meddig tűrhető? A nők nem félnek ilyenkor, hogy a pasi nem fogja bírni, vagy mást keres?
Itt az egyik kérdésnél olvastam(meg már máshol is ) hogy terhesség alatt illetve után kicsi babával sokan egyszerűen leszoknak a szexről. Ezt a férfiak tolerálják? És ha igen, meddig? Ahol mondjuk 2-3 gyerek is születik, és mondjuk csak 2-3 év telik el, ott egybe ér a terhesség,szülés majd a kisbabás időszak, nincs is lehetőség nagyon "visszarázódni" . Gondolom a normálisabbja egy darabig bírja, na de meddig?
És ha pl.a férfi nem nyúl a nőhöz mert nem kívánja ahogy nő a hasa, vagy félti stb akkor közben neki azért nincs igénye a szexre?
Szerintem felnőtt emberek tisztában vannak azzal, hogy nem lesz mindig szex a terhesség alatt és közvetlenül utána. De egyébként más oka is lehet. Bármilyen más betegség, műtét miatt lehet szexmentes átmenetileg egy kapcsolat.
Akik ezt nem értik meg, nem tudják kezelni, azoknak gyerek sem való.
Egyébként meg, nekem nem okozna gondot. Hiszen amikor nem volt párom, akkor sem szexeltem csak úgy, hogy legyen szex.
Igen, beérik. Már ha két értelmes felnőtt ember közös döntés alapján vállal gyereket, akkor ezt is vállalják, hogy nem lesz kedv, alkalom, vagy éppen nem lehet jó darabig.
Ha nem állat a pasi, akkor "segítő kezet sem kér" az asszonykától, ha annak az is nehezére esik, hogy kibírja a napot hányás nélkül, vagy épp akkora már a pocak, hogy lehajolni se egyszerű. ;)
Saját tapasztalat: elsővel el voltunk tilva terhesség alatt, utána brutális szülés miatt hónapokig nem ment, mégse ment tönkre a kapcsolat, épp ellenkezőleg. Utána szépen vissza is rázódtunk, most a másodikat várom és most is le vagyunk tiltva.
Ha van oka, akkor természetesen elviselhető. A terhesség 2. fele + gyermekágy az én olvasatomban ilyen.
Ha lehetne, de ilyen mindenféle kamu kibúvó vannak, az nem elviselhető.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!