35 hetes terhes vagyok, egy elmebeteg pasi az előbb rámnyomult a buszon. Hazajöttem, de ő is ennél a megállónál szállt le, félek, ti csinálnátok valamit?
A párom dolgozik, reggel jön haza.
Lehet alaptalan a félelem, mert egyszerűen csak erre lakik, de itt szállt le, és még mögöttem is jött, de gyorsan beszaladtam a házba.
Először csak kérdezett, hogy mikorra várom, én hülye válaszoltam, sokan szoktak kérdezhetni, aztán elkezdte hogy jól áll a pocak, meg csinos vagyok, meg miért buszozom egyedül, nem félek e, aztán hogy nincs e kedvem még egyszer kirúgni a hámból, mert ő benne lenne. Na ekkor szálltam le, szerencsére közel lakom a megállóhoz, de erre jött ő is, és lehet hogy hülyeség, és csak a hormonok dolgoznak bennem, de félek hogy rámtör valahogy... Nem merek lefeküdni sem. Csináljátok valamit? Vagy hülyeség parázni?
Én megértelek! Annyi aberrált f*.sz járkál az utcán, komolyan, lecsukatnám az ilyet aki a terhes nőkre is rámegy. Nekem is utánamfütyült meg a szemöldökét emelgette sokatmondóan valami perverz álladék amikor 8-9 hónapos terhes voltam.
Nyugodj meg, ezek ilyen ugató de nem harapó kutyák, valószínűleg hazament a feleségéhez akivel évek óta egymáshoz sem érnek, a roha.dék meg fűvel-fával csalná ha szóba állna vele egy nő végre. Szóval nyugodtan alhatsz, ő is ezt teszi a ronda dagadék elhidegült neje mellett :) :)
Latta, hogy melyik hazba mentel be ?
Szerintem ne aggodj, nem fog betorni.
Rám szokott törni ez az érzés néha.
Terhesen a legnagyobb kést raktam az éjjeliszekrényemre. Javaslom neked is. Megnyugtató a tudat, hogy semmiképp se vagy védtelen.
8- as, en vagyok a konyhakeses, engem megnyugtatott, es szerintem ez a lenyeg.
Azert lassuk be, nem sok esely van, hogy betorjenek. Ha meg megis akkor mar olyan mindegy, hogy leszurnak a kessel vagy lelonek, nem ?
En ugy voltam vele , ha felkelek a zajra akkor mire a szobaba er, mar ott van nalam a kes. Masik kezemmel hivom a rendorseget. A legtobb egyugyu ettol csak megijed, ha nem akkor meg lelo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!