Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most vagyok 9 hét és 6 napos...

Most vagyok 9 hét és 6 napos terhes . Szinte minden nap hányingerem van és alig múlik, ez meddig tart?

Figyelt kérdés
Még nem hánytam egyszer sem de sokszor nem sokon múlt , viszont nagyon sokszor jön rám az émelygés a hanyinger, rossz szájíz és néha alig kívánok valamit .Meddig tart ez az állapot ? Előre is köszönöm

2018. júl. 27. 21:14
 1/8 anonim ***** válasza:

Tök egyéni és terhessége válogatja. A leggyakoribb h a 12hét környékén elmúlik.

Nàlam 1.baba kuzárólag a 9-11héten volt nem elmúlós hányinger se elötte se utána nem volt.

2.17-18 héten lett vége.

Most a 3at várom kb a 13hétig tartott.

2018. júl. 27. 21:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem 13. het korul elmult ez, illetve eleinte csak ritkult (nem egesz nap ereztem, csak ossze-vissza a nap folyaman), de mire eszbe kaptam mar jol voltam es ujra kivantam a fott etelt.

Jah, ugyanez volt nalam is, hogy nem hanytam (talan 5-6 alkalommal osszesen), viszont ejjel-nappal emelyegtem, sokszor egett a gyomrom, foleg ejjel, jott fel a sav, viszont allandoan ugy ereztem, hogy ehen halok, rendesen korgott a gyomrom, de rendes etelt nem birtam lenyelni.

Hizas szempontjabol nem volt jo, de rajottem, hogyha csupasz kenyeret, kiflit, vagy natur kekszet ragcsalok, akkor a gyomrom nem eg es a hanyingerem is mulik. Csinaltam is ezt, mert munkam volt boven, nem kinlodhattam egesz nap...

Sajnos emiatt hiztam, gyakorlatilag 2-3 kilo feljott, mire 14 hetes lettem, merthogy a sok kenyerfele miatt szekrekedesem lett.

Szoval nem azt mondom, hogy a legjobb dolog, de probald ki esetleg.

2018. júl. 27. 21:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket 😊
2018. júl. 27. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem 8 illetve 11 hetes korig tartott, első babámmal még visszajött pár napra 10-11 hetesen. Nagyon egyéni, van aki végighányja a terhességét. :( 1. babámmal egyébként az étvágytalanság a végéig megmaradt.
2018. júl. 27. 23:00
 5/8 anonim ***** válasza:

6-18 hétig napi többször is hánytam plusz nonstop hányinger és durva szagundor.

A terhesség végéig hánytam amúgy, csak a végèn ritkábban.

Kitartást!

2018. júl. 28. 08:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 12 hetes vagyok, de még tart.
2018. júl. 28. 08:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyéni. Én a 38. héten szültem, még a 38. héten is megvolt ez az állapot. :(
2018. júl. 28. 13:20
 8/8 anonim válasza:

Én az elején hánytam mindentől. Szedtem az Elevitet, salvus viz, de bevettem rosszabb lenyugatta a gyomrom és fél ora jött ki..Sok a savam igy ki is marta az egész torkom, majd vettük a gaviscon ragotabletta... egy fokkal jobb és ha hányok nem erős.

19.hét most már csak akkor hányok ha valahova megyünk,vagy kaja hiány. Nekem pl a nyálam is rengeteg ugyhogy cipelem magammal egy kis üveget és bele kell hogy kopjek kül ott hánynám el magam.

Találd meg azt ami jó gyomrodnak.ha hánynod kell ne tartogasd annál tovább vagy rosszul. MagneB6 szedd egy fokkal jobb lesz.

2018. júl. 29. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!