7+2 napos terhes vagyok? Tobbi lent
5. hettol volt iszonyat eros hanyingerem tobbszor hanytam is.Most a hetedik heten egyik naprol a masikra szinte teljesen elmult.Kell aggodnom amiatt, hogy valami baj van a babaval?Kovetkezo ultrahang csak honap vegen lesz.
Van mar egy harom eves lanyom mult evben volt egy vetelesem 9 hetesen.Nagyon felek:(
Igen volt, hetfon voltam dokinal szikholyag elo embrio 5mm.
Csak annyira fura, hogy ket napja meg fel se birtam kelni az agybol ma meg mar par falatot ettem is es szinte alig van hanyingerem.
Ez esetben örülj neki! Ha volt szívhang, akkor minden rendben van odabent!
Első terhességemnél nekem is 7.-8. Hétben elmúlt minden tünetem. Most a másodikat várom, 6 + 4 hetes vagyok, és a rosszullétek gyötörnek intenzíven, ez alapján alig várom, hogy elteljen ez a pár hét, remélem csak napok kérdése nálam is.
Viszont én még csak most fogok orvoshoz menni újra, előző ultrahangon csak petezsák volt még.
Ne aggódj.
Jönnek-mennek a tünetek nálam is.
Először én is megijedtem 😁 aztán rám jön néha olyan rosszullét,hogy visszasirom a "tünetmentességet" 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!