Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jelenleg 3hét 5 napos terhes...

Jelenleg 3hét 5 napos terhes vagyok pozitív tesztek. Hányinger álmosság! Valaki írna akinek szinten volt ilyen korán jele hogy terhes?

Figyelt kérdés
3 gyerkőcöm van egy vetélésem volt hat hetes terhesen idén.Ezt azért írom mert van egy kis tapasztalatom màr.Tisztàban vagyok azzal hogy minden terhessèg más de ez még nekem is fura!Sajnos a vetélés utan minden negatív jelnek veszek.Hétfőn megyek orvoshoz!
2017. ápr. 6. 10:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
76%
Hogy lehetsz 3hetes?
2017. ápr. 6. 10:44
 2/20 A kérdező kommentje:
Minden dolgot negatív jelnek veszek😢
2017. ápr. 6. 10:45
 3/20 anonim ***** válasza:
76%
Én sem értem, hogy hogy lehetsz 3 hetes terhes!
2017. ápr. 6. 10:50
 4/20 A kérdező kommentje:
Menstruációs naptáram van letöltve egy alkalmazás nagyon hasznos dolog.És ott szàmolja az utolsó menstruàcióm időpontjától.A ciklusom a vetélés óta megkavarodott.26 nap helyett 23 napra jött meg.Amikor megcsinàltam a tesztet átàllítottam az opciót terhes módra.
2017. ápr. 6. 10:51
 5/20 anonim ***** válasza:
A doki progit ígért vagy miért mégy ilyen korán?
2017. ápr. 6. 10:54
 6/20 A kérdező kommentje:
Március 12.én menstruáltam utoljára ápr 3.án duán egy erős pozi azóta négyet megcsinàltam mindegyik pozi!Hát jó kerdések csajok!Sajna én is tele vagyok velük.Hètfőn kiderül csak gondoltam hátha van vki aki jart mar így😯
2017. ápr. 6. 10:57
 7/20 A kérdező kommentje:
Több okból is az előző vetelésem miatt,illetve az utolsó terhességemnel volt egy vérömlenyem ami miatt két hétig szigorú fekvés.Megbeszeltük hogy jelentkezek pozitív teszt esetén.
2017. ápr. 6. 10:59
 8/20 anonim ***** válasza:
Azért kérdeztem a progit, mert nekem menni kellett a pozi teszttől, egyébként meg semmi értelme. szintén 3 gyerek, 4. baba el 8 hetesen (vérömleny is volt), 5. baba el 16 hetesen. Jelenleg 17 hetes vagyok. Naponta fog el a pánik, ezt már megspórolni nem tudom, de hátha most sikerül!
2017. ápr. 6. 11:21
 9/20 A kérdező kommentje:
Szorítok neked nagyon☺!Én hallgatok a dokimra 15 éve oda járok nem szokott alaptalanul visszahívni,de most javasolta!Amiert feltettem a kerdést igazaból a korai jelek miatt voltak.terhessegi tesztet beleértve.😊
2017. ápr. 6. 11:43
 10/20 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Köszönöm! A jelekről: nekem mindig valamelyik családtagom vagy barátom szólt, hogy terhes vagyok, mielőtt még késett volna. Vmi egészen speciális hisztit nyomok le szerintük ilyenkor, ami nekem nem tűnik fel. :) Aztán amikor meg kellene jönnie, kezdődik a puffadás és a mindjárt megjön érzés.
2017. ápr. 6. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!