7 hetes 3 napos terhes vagyok az utolsó menstruáció alapján. Ma voltam ultrahangon, ahol azt mondták, hogy a CRL 3mm. Szívhang van. Nem túl pici az embrió?
A szamitott terhessegi korhoz kicsi, de ha van szivmukodes, akkor valoszinuleg csak fiatalabb a terhesseged.
A mensi szerinti kor 28 napos ciklushoz es 14. napon torteno peteereshez van szamitva, de ez sok esetben nem igy van, lehet peteeres korabban es persze kedobb is joval.
A 3 mm-es crl szivmukodessel 6 hetesnek felel meg kb.
Az első jól leírta :)
Ha hosszabbak a ciklusaid akkor lehetett későbbi ovuból a picur, főleg, ha a teszted is később lett pozitív. Lényegében ettől ő még él és fejlődik, szívműködés van és ez a lényeg :) Később fogant.
Jó egészséget :)
15hkm
2-es vagyok, akkor lehet ebben a ciklusban kétszer volt peteérésed. Sose lehet tudni. Minden esetre próbálj meg pozitív lenni és bízzunk a következő uh-ban!
Drukkolok
Az is lehet, hogy elmérték! Nekem ugyanazon a napon, ugyanaz a doki 2 különböző gépen nézett, egyik alkalommal 16 mm-es endometriumot látott, a másikon meg 25 mm-t.Úgy, hogy ő az egyik legjobb UH-s a klinikán! A petefészek és minden más méret nagyjából stimmelt a 2 UH-n.
Ne aggódj, a lényeg, hogy van szívhang. De ha nagyon stresszelsz, esetleg keress vkit a hétvégén, aki megnéz!
Sajnálom! :(
Utolsó vagyok, én "megúsztam" spontán vetéléssel, de reméltem, hogy nálad fejlődni fog a baba. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!