Menstruáció szerint 6 hét 1 napos a terhességem. Uh-on 16 mm-es petezsákot látnak 5 mm-es szikhólyaggal. Embriót egyáltalán nem. Ki volt hasonló helyzetben?
Az orvos azt mondta, ha nagyon szeretném még várhatok egy hetet, de ne fűzzek sok reményt, mert szerinte ez egy rendellenes terhesség :/ Ki volt már hasonló helyzetben? A menstruációm 29 napos volt az elmúlt fél évben.
Ki volt hasonló helyzetben?
5 hetesen csak egy 10 mm-s petezsákot láttak, még szikhólyagot sem. Két hét múlva ott volt a 10 mm-es ülőmagasságú embriócska, dobogó szívvel. (bevált a 10-es szám nálunk ;) )
Engem nem kedvetlenítettek el ilyesmikkel. Általában hatodik héten látnak szikhólyagot is, és általában hetedik héten az embriót, és akkor már nem árt ha szívhang is van. (De olvastam olyat, akinek csak a 9. héten találtak szívhangot és egészséges gyermeke született. )
Egész egyszerűen korán mentél el hozzá, esetleg pár nappal fiatalabb a terhesség.
Ilyenkor nem szeretnek nagyon biztatni az orvosok, de a lényeg, hogy jó helyen van, nincs hú de nagy elmaradása és jövő héten kontrollon látszik majd, hova fejlődött. Légy pozitívabb! Szurkolok!
Pontos szàmokra nem emlékszem méretben de hat hetes voltam s petezsàk szikhólyag volt de embrió sehol.
Egy hét múlva már ott volt.
Úgyhogy kis türelem,kívànom neked a legjobbakat:)
Nekem 6+1-en volt pont amikor mentem. De baratnomnek 6+3an ugyanugy mint neked. Neki is azt mondta a doki,hogy ne fuzzon sok remenyt a kicsihez... Most 21hetes babas :)
Szoval en elmennek par nap mulva ujra...csak egy masik orvoshoz :)
Szoritok. Majd ird meg mi volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!