Szex? Egész napos hányingernél nincs hozzá erom se, meg kedvem se. Valaki hasonlo cipoben?
Nem a hányinger miatt, de nálam se jobb a helyzet! 8 órát "dolgozok", haza megyek, átépítés van, 8 kor ledölök és a manó nekiáll mocorogni. Így lazulj el és engedd el magad... Nagyon rossz, mert jó lenne együtt lenni, de mikor meg kezdődne valami nincs se erőm, se kedvem,se semmi... :(
33+1hkm
Gondolom, a terhesség elején vagy. Akkor én is így voltam. Mondtam a páromnak, ha bevállal egy alapos hányást közben mehet az akció :). Megértette, másképp rendeztük el a dolgokat.
A második trimeszterben oké volt a helyzet. Most már azért nem tudok, mert egyrészt nagy vagyok és nehéz kényelmes pózt találni, másrészt meg nem tud az ember szexuálisan felizgulni, amikor egy örökmozgó kicsike rugdal benne :)
Szia!
Én már a 13. hetet taposom, és még mindig hányingerem van és hányok is. A 7. hét óta nincs szex. Nekem főleg este és éjszaka a legrosszabb a gyomrom, pont mikor lehetőségünk lenne összebújni, de még a gondolattól is irtózom. Párom rettentően türelmes, pedig most már lassan enyhülni kellene papír forma szerint a rosszulléteknek.
Szóval együtt érzek veled!
Én is ebben a cipőben vagyok mint te.
Kb. a 7. héten kezdődött de még most is tart.
Én is abba bízom hogy a néhány hét múlva elmúlik mert nagyon rossz így..
11hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!