Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 honap mulva megerkezik a 3...

3 honap mulva megerkezik a 3 ik babank es hat mostmar bevagyok parazva egy kicsit hogy hogyan fogok boldogulni 3 kicsi gyerekkel, van aki hasonlo cipoben jar?

Figyelt kérdés
2011. dec. 27. 19:03
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még 5 hónapom van, amíg megszületik a harmadik. :-) A nagyok: 3 éves kislány, 16 hónapos kisfiú.

Én ettől, hogy hogyan boldogulok, egyáltalán nem parázok, a legkönnyebb az újszülöttel, eszik meg alszik, sosincs velük gond, a probléma akkor kezdődik egy gyerekkel, amikor már önállóan megy amerre akar. :-))) Reménykedem, hogy mire a pici megszületik, a lányom már közel lesz a 4 évhez, a fiam meg a kettőhöz, kétévesen a lányom is már olyan kis értelmes volt, mindent meg lehetett vele beszélni, remélem, a fiam is követi a példáját, ha így lesz, nem lesz problémám.

2011. dec. 27. 19:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Én azt tudom mondani intézz valamiféle segítséget. Ha a legnagyobbad ovis akkor mondjuk egyszerűbb. Nem tudhatod az újszülötted milyen lesz bízzunk benne hogy az eszik alszik típus sajnos nekem a harmadik lett nagyon hasfájós, alig tudtam mit enni, éjjel nem hagyott aludni, és közben még a nagyobbak is egymást nyúzták (pedig amúgy jó gyerekek, de megviselte őket hogy nem tudok úgy odafigyelni rájuk)4 és 2 évesek a "nagyok".

Engem a nem alvás borított ki a legjobban szóval jó lett volna ha vki átveszi részben tőlem.

Készülj segítséggel én azt mondom!!!! Remélhetőleg vannak nálatok nagyszülők vagy rokonok akikre egy lélegzetvételnyi időre rá tudod bízni a nagyobbakat vagy legalább az egyiket.

Kitartást és sok szerencsét :)

2011. dec. 28. 08:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem már 3 hónapja megszületett a 3. lányunk,és csak azért írok,hogy nyugtatni próbáljalak!

Nálunk úgy áll a dolog,hogy egész nap egyedül vagyok Velük,nincs segítségem,ha esetleg segítségre szorulnék valamiért- mint pl. most.

Nem kell félni,ha kettővel boldogulsz,akkor a hárommal is megy! Nálunk ez úgy van,hogy kertes ház,fa tüzelés (még a bojlerünk is)- a fát magam vágom,hordom,készítem,tüzelek;nincs automata mosógép; ezek a gyerekek soha nem ettek éttermi/gyorséttermi kaját, alkalom adtán sütök...

Ha konkrétan kíváncsi vagy valamire,akkor szívesen válaszolok itt,hogy ha más is ilyen bizonytalan,akkor ne keljen kérdést kiírnia.

Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!!

Üdv:3 lányos

2011. dec. 28. 08:56
 4/5 A kérdező kommentje:

jaj nagyon koszonom utolso valasziro :)

hat megmondom oszinten bevagyok egy kicsit tojva mert hat sokszor 2 vel is nehez am:) a kicsi most 2 eves a nagy 4.5 eves o nagyon jo gyerek o lany a kicsi fiu de az olyan eleven hogy borzaszto:) akkor ugye meg itt van rajtam a haztartartas a fozes mosas takaritas es haaat nem egyszeru. mondjuk nekem annyibol konnyebb hogy van mosogepunk nem kell futenunk kozponti van,mindenunk megvan nem arrol van szo hanem hogy hogy fogom birni:) baar anyuek itt laknak 1 ajtoval arebb, a ferjem ha itthon van segit tenyleg mindenbe.

2011. dec. 28. 16:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Márciusban lesz 5 éves a legnagyobb, januárban 2,5 a középső :-)

Nálunk a középsőben akart elveszni egy fiú,néha Ő is tud,de szerencsére könnyen kezelhető :-) Ha éppen olyanja van,meg hagyom,had hisztizze ki magát.

2011. dec. 28. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!