Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes 4 napos vagyok....

5 hetes 4 napos vagyok. Hétfőn lesz 6 hetes. Ki van "hasonló" korban?

Figyelt kérdés
Olyan boldog vagyok :)))

2012. nov. 17. 15:17
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi,hogy írok,én már kicsit előrébb vagyok mint te,csak gratulálni szeretnék a babához!!Olyan jó ezt olvasni,hogy boldog vagy! :))Én is nagyon boldog kismama vagyok,és bár félek a szüléstől,de már alig várom,hogy itt legyen a karomban a pici babám :D

Boldog babavárást,és majd könnyű szülést!! :))

15+4 hkm

2012. nov. 17. 15:21
 2/33 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál hétfön echogyürü sejthető volt a papirr airva pénteken (tegnap) petezsákot látott....ez jó akkor ugye? Szikhólyag mikor lesz?És pulzálás?
2012. nov. 17. 15:23
 3/33 A kérdező kommentje:
csak félek, mert h. már nem kellene látszódnia a szikhólyagnak?
2012. nov. 17. 15:26
 4/33 anonim ***** válasza:
48%
5 hetesen még nincs szívhang,mi is 6 hetes 6 naposan hallottuk először ,szal nyugi :)
2012. nov. 17. 15:31
 5/33 A kérdező kommentje:
és a kis szikhólyag?
2012. nov. 17. 15:32
 6/33 A kérdező kommentje:

ja és az orvos nem hüvelyit csinált hanem csak hasit.

nem tudom miért, nem ö a körzetis orvosom csütörtökön már a körzetishez megyek

2012. nov. 17. 15:34
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt tudom elmondani ami velem volt.Én a 4.-5. hét között voltam először,akkor csak megvastagodott méhnyálkahártyát látott(hüvelyi Uh volt).Vissza kellett mennem 2 hét múlva,akkor pontosította a terhesség hetet,akkor voltam pont 6 hetes.Nézett először egy hasi Uh-ot,de azon csak petezsákot látott,ezért csinált hüvelyi Uh-ot ismét,és azon gyönyörűen látszódott a kis embriócskám..6 mm-es volt akkor,és már szívhangot is hallottunk :)
2012. nov. 17. 15:40
 8/33 A kérdező kommentje:

értem. remélem a körzetis csinál hüvelyit.

lehet azért nem csinált hüvelyit mert nem a körzetisem?

2012. nov. 17. 15:41
 9/33 anonim ***** válasza:
100%

5 hetesen 1 petezsákot láttak,emnriot kimutatni nem tudtak!Ennyi van a papíromon ,uh szikhólyaggal kapcsolatban sajnos nemtudok segíteni :( Viszont 6 hetes 6 naposan már volt embrió és szivhangja is!

Nekem is eddig csak hasit csináltak legelőszőr is!( minden rendesen látszott,aminek látszania kellett) Igazából én örültem neki h nem hüvelyit :)

13h Km

2012. nov. 17. 15:45
 10/33 anonim ***** válasza:
52%
Sziasztok kismamák.Nem akarom itt osztani az ész,de nem értem minek rohantok ill. rohannak a többi kismamák is egyból a nőgyógyászhoz amikor pozitivat tesztelnek????? Annyira nem fog még semmi izgiset látni.Én mind a három gyermekemnél 6-7 hetes mentem.Akkor szépen volt már szívhang is:))) Kaptam uh képet is.Ez az én vélenyem! Boldog babavárást:))
2012. nov. 17. 15:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!