5 hetes 4 napos vagyok. Hétfőn lesz 6 hetes. Ki van "hasonló" korban?
Figyelt kérdés
Olyan boldog vagyok :)))2012. nov. 17. 15:17
11/33 A kérdező kommentje:
Ne haragudj kedves utolsó, én nem azért rohantam, hogy lássak vmit, hanem hogy tényleg terhességről van-e szó.....
2012. nov. 17. 15:56
12/33 anonim válasza:
Kedves 6-os válaszoló.Csak ha tudni szeretnéd(nem mintha bárkinek is köze lenne hozzá!!),én pl azért mentem olyan korán,mert erős petefészek fájdalmam volt 2 napig,hogy lábra is alig tudtam állni,és féltem,ezért inkább elmentem megnézetni magam!!Egyébként nem mentem volna csak kb 7 hetesen!!!
13/33 anonim válasza:
* bocs,10-es válaszolót akartam írni!!
14/33 A kérdező kommentje:
Igazat adok az utolsónak, de folytatva a beszélgetést!
Fog az orvos hüvelyit csinálni?Vagy van olyan hogy nem?
2012. nov. 17. 16:07
15/33 anonim válasza:
Szerintem ez orvos függő.Az enyém csinált,a tiéd nem biztos,hogy fog.Az én orvosom szeret alaposan megvizsgálni,bizonytalanul nem enged el a vizsgálatról!!
Én pl nagyon féltem,hogy bedugja az Uh-ot,és majd baj lesz belőle,vagy megsérti a babát,de nem volt semmi utána.Még pici vérzés sem volt.És azóta sincs semmi gond,egészséges babát hordok a szívem alatt :)
16/33 cavalli válasza:
nekem tegnap lett pozitív tesztem. Én 2hét múlva mennék dokihoz. Elsö baba?? Szedsz vitamint? Én ma kezdtem Gravidát szedni. Gratulálok Neked.
17/33 adriennjeni válasza:
Nekem november elsején fogant szóval 2 hetes vagyok. de én is tűkön ülök és nem rohanás miatt, hanem mert egyszerűen csak akkor lehet ezt felfogni, ha az orvos is megerősíti. Én 3 teszt után fogtam fel tegnap, hogy igen két év után sikerült! Nem mindenkinek megy egyből a gyerekcsinálás. Még jó hogy rohannék!
18/33 anonim válasza:
Gratulálok mindenkinek a babához :D
Én 6 tesztet csináltam,hogy tuti biztos legyen a terhesség,és egy sem lett negatív :)) És mind a 6 teszt különböző márkájú volt :) Nekem augusztus 13.án fogant az életem értelme :)
19/33 anonim válasza:
De azt tudjátok ugye,hogy a terhességi heteket az utolsó mensi első napjától kell számolni?!
20/33 adriennjeni válasza:
persze, tudjuk! de akkor is két hetes terhes vagyok, ha négy hétnek számolja az orvos, ezért megyek inkább 10-e után vizsgálatra. :) Biztos ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!