Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17+4 napos kismama vagyok....

17+4 napos kismama vagyok. Gond lehet a babámmal? Ugye nem? Hasonló tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Már a 15. héttől érzem a babám, először csak remegést. De 16+2 naposan éreztem meg először rúgni nem nagyot a babámat. Viszont Péntektől csak napi kétszer keveset érzem, előtte többször is. Pénteken adattam be a H1N1 oltást) Nagyon remélem nincs gond. Ma csak egyszer éreztem kora reggel. Nektek is van olyan napotok, hogy alig mozog a babátok?
2009. dec. 14. 13:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Először tegnap előtt éreztem, tegnap alig, ma egyáltalán. :( Pont egyidősek vagyunk, engem a frász kerülget, hogy mi lehet. Tettem fel kérdést, azt mondták nem kell minden nap ugyan úgy érezni és nincs baj ha 1-2 napig semmi... Holnap megyek védőnőhöz, ott hallgatózunk, remélem sikerül akkor megnyugodnom. Neked is nyugi! :)
2009. dec. 14. 13:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Írd meg mi volt!
2009. dec. 14. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Semmi gond, ne aggódjatok!

A lányomnak is voltak mozgolódósabb és nyugisabb időszakai.

Lehet, hogy úgy fordult épp, hogy nem kifelé rugdos, hanem befelé, ezért nem érzitek annyira erősen.

Biztos nincs semmi baj!

A hallgatózás engem is mindig megnyugtatott :-)

Jó babázást!

6 hónapos kislány anyukája

2009. dec. 14. 13:27
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Nincs semmi baj, ne aggódjatok! Nekem volt úgy, hogy 2 napig alig-alig éreztem. Ilyenkor még picik, nem mindig érzed meg ha mozog, majd később úgy a 28-30 héttől. Na akkor még a ház oldalát is kirúgják :D Én 1x megfogtam a kisfiam talpát úgy kidugta, hogy látni is lehetett úgy kirajzolódott :)
2009. dec. 14. 13:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ma voltam a védőnőnél, minden rendben a szívhanggal, nagyon mocorgot a baba, folyton elmászott. :) Viszont, tegnap este újra elkezdtem érezni, sokkal intenzívebben, mint eddig. Már kívülről is éreztem. :)
2009. dec. 15. 09:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én a negyediket várom, és már a 12. hét óta érzem a gyenge mozgásait. Egy hete, 15 hetesen beoltattam magam, és utána én sem éreztem napokig. De tegnap voltam uh-n és minden rendben a babával. Lehet, hogy az oltástól lelassulnak ők is egy pár napra (én is lelassultam). Na most lesz miről csámcsogni az oltáselleneseknek... :-) Azóta minden rendben, biztos nálatok is, ne aggódj!
2009. dec. 15. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!