25 hetes terhes vagyok és nagyon parázok a szüléstől (első baba) szerintetek ki lehet birni fájdalomcsillapító nélkül? Azt mondják hogy az első szülés könnyű igaz?
Ezt te érzed, hogy mennyire fog fájni, kell-e fájdalomcsillapító vagy sem. És könnyű az első szülés?:) Nem, nem az! :) Szerintem még az életedben nem éreztél olyan fájdalmat, mint akkor fogsz.
De kibírod, mert erős vagy! :)
Az az érdekes, hogy nekem esuembe se jutott, hogy lehet csillapítani.
Szerintem így vagyunk fizikailag összerakva.. Tehát ha minden rendben, akkor kibírható, minden nő kibírja..
nekem álom szülésem volt! Én is a legrosszabbra készültem, de negyed annyira nem fájt.. vagy magas a fájdalomküszöböm vagy szerencsém volt
rendszeres keményedésekkel mentem szülni, magzatburok repesztés után volt kicsit fájdalmasabb, de bőven kibírható
legelsőkeményedéstől-kibújásig 8óra telt el
most várjuk a kistesót, nagyon reménykedek...most se lesz ennél rosszabb :D
csak azért írtam le, pozitív szülésről is olvass
Tényleg borzasztó én 1 hónapja szültem
Azóta már rémálmok is volt hogy megint kell szulnom
De nem ijesztgetni akarlak ennremgyorsan szültem valószínű a hihetetlen gyors tágulás miatt volt olyan szornyu
Piszkosul fáj, de kibírható. Mondom ezt úgy, hogy a mensi görcseimet se bírom elviselni a kicsi fájdalomküszöböm.
Most várjuk a kistesót, de már előre készülök a fájdalmakra lelkiekben, szóval ki lehet birni. Nem kértem semmi csillapítást, el is felejtettem, a végén mondta a szülésznő, hogy bátor vagyok, hogy nem kértem semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!