Ki szült Angliában? Milyen itt kinn szülni? Milyen fájdalom csillapított adnak? Ha lehet minél több minden érdekelne az angliai szüléssel kapcsolatban.
Érdekes kérdés, bàr én Magyarországon szülök, de itt sem tudom.. Vagyis engem nem foglalkoztat, hogy milyen fájdalomcsillapítás van... Nem hinném, hogy én döntöm el kapok-e.. Ha kell és lehet, akkor megkérdeznek max.. Ha nem lehet akkor meg ki kell bírni..
Mármint én evve kérdésbe inkább nem is megyek bele
En Angliaban szultem.
A midwife minden kerdesedre valaszt tud adni. Erdemes ot kerdezni, mert korhazankent eltero mi van.
Illetve lehet szulni birth centerben is, ha semmi kockazat nincs a terhesseggel.
Sok helyen van szulesfelkeszites, ott is beszelnek az erzestelenitesrol es rengeteg mas hasznos dologrol. Szinten a midwife tudja megmondani, hol tudsz ilyenre menni.
Lehet kesziteni birth plant, ebben is segit a midwife, leirod milyen gyakorlatokat szerernel, ki legyen bent, milyen erzestelenitot stb.
En 28 hetes vagyok, szinten Angliabol.
A birth centre hez tennem hozza, hogy ha ott szulsz ott gas/air nel erosebb nincs, viszont medenceben lehet vajudni.
Az erosebb fajdalomcsillapitas pl. epidural ahhoz a korhazi reszen kell szulni.
Am a korhazat hivjad es lehet jelentkezni labour classes ra.
En a heten fogom oket hivni, ott mindenrol lesz szo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!